2013-01-23 23:59:18
Φωτογραφία για «ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ»!
Το παραπάνω είναι το... μήνυμα των οπαδών του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν στα Χανιά, σηκώνοντας πανό στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13! Κράξιμο στη Κρήτη, φυγαδεύτηκαν στην Αθήνα οι παίκτες.

Ο αποκλεισμός από τον Πλατανιά και το χάσιμο του μοναδικού στόχου που είχε απομείνει στην ομάδα και θα μπορούσε να φέρει έναν τίτλο στον σύλλογο, εξόργισε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Στο στόχαστρο όλων βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων». Μάλιστα, η Θύρα 13 σήκωσε πανό στον κεντρικό σύνδεσμο στην Αλεξάνδρας, το οποίο αναφέρει «ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ»!

«Όχι άλλη ξεφτίλα»

Αν κάτι θύμιζε Παναθηναϊκό στα Χανιά, αυτό ήταν μοναχά ο κόσμος της ομάδας. Οι 300 πιστοί του «τριφυλλιού» έδωσαν και κέρδισαν την μάχη της κερκίδας και όπως είναι λογικό ήταν έξαλλοι με τον αποκλεισμό από τον Πλατανιά. Για αυτίο περίπου 20 άτομα πήγαν στο αεροδρόμιο και τα... έχωσαν στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. «Μην μας ξεφτιλίζεται άλλο» και «ζητείστε συγγνώμη για όσα έχετε κάνει» ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν.

Παράλληλα υποδοχή υπήρχε και στην Αθήνα. Καμιά δεκαριά οπαδοί ήταν διασκορπισμένοι στο «Ελ. Βενιζέλος» αλλά τελικά η αποστολή φυγαδεύτηκε και έτσι δεν ήρθαν σε επαφή με τους παίκτες.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ