2013-01-23 23:59:06
Φωτογραφία για Ποια είναι η εταιρεία «Ύστατη Πραγματικότητα» που προκαλεί σάλο στη Γαλλία
Εάν αναζητάτε να ζήσετε από πρώτο χέρι μία εμπειρία βγαλμένη απευθείας από τους κόλπους του Χόλιγουντ, τότε το καταλληλότερο μέρος για σας είναι η Νότια Γαλλία. Εκεί, μία μικρή εταιρεία με την ονομασία Ultime Réalité (Ύστατη Πραγματικότητα) αναλαμβάνει να σας χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις, οργανώνοντας και εκτελώντας την απαγωγή σας!

Το βασικό πακέτο απαγωγής κοστίζει περί τα 1.300 δολάρια και περιλαμβάνει: σύλληψη από αγνώστους, δέσιμο, καταχώνιασμα στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου και κράτηση σε σκοτεινό κελί για 4 ώρες.

Αν δεν σας φτάνει αυτό και επιθυμείτε υπηρεσίες στα μέτρα σας και κατά παραγγελία, όπως καταδιώξεις με ταχύπλοα, διαφυγές με ελικόπτερα και αιχμαλωσίες για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε κάποιο ακριβότερο πακέτο.

Όπως αναγράφεται στον ιστότοπο της εταιρείας, στο τέλος της «εμπειρίας» θα έχετε εκτιμήσει περισσότερο τη ζωή: «θα ζήσετε από πρώτο χέρι την πραγματική συγκίνηση της βίας και του τρόμου – ένα ψυχολογικό σοκ που θα αργήσετε να ξεχάσετε». Και συμπληρώνει: «Για μερικές μέρες θα σας ακολουθούμε χωρίς να γινόμαστε αντιληπτοί και κάποια στιγμή που δεν θα το περιμένετε, θα σας απαγάγουμε».


Ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο 30χρονος Ζορζ Σεξύς ο οποίος, όπως αναφέρει ο ίδιος, λαμβάνει κατά μέσο όρο δύο παραγγελίες την ημέρα, με τους περισσότερους πελάτες του να είναι υψηλόβαθμα στελέχη εξαρτημένα από την αδρεναλίνη.

Πέρα όμως από τις απαγωγές, η εταιρεία προσφέρει κι άλλες ξεχωριστές «υπηρεσίες», όπως την οργάνωση ανθρωποκυνηγητών, κηδειών για λογαριασμό εκείνων που θέλουν να δουν πώς είναι να παρευρίσκονται στην ίδια την ταφή τους, αλλά και διανυκτερεύσεις σε νεκροτομεία.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ