2013-01-23 13:19:02
Φωτογραφία για Πύργος: Κινηματογραφική καταδίωξη υπόπτων από την Αστυνομία!
Τρεις άνδρες αλβανικής υπηκοότητας φαίνεται να αναζητούν από χθες (22/1) αργά το απόγευμα οι αστυνομικές δυνάμεις της Ηλείας, ύστερα από... σκληρή καταδίωξη που ξεκίνησε λίγο πριν από τις 8 το απόγευμα.

Όπως φαίνεται, οι τρεις ύποπτοι κινούνταν με το όχημά τους, ένα λευκό Daewoo, σε παράδρομο της Ολυμπίων και δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικού για έλεγχο. Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε μια... τρελή καταδίωξη με τις αστυνομικές δυνάμεις του Νομού να κινητοποιούνται και να αναζητούν, σύμφωνα με πηγές, στην Εθνική οδό Πύργου-Τριπόλεως αλλά και Πύργου-Κυπαρισσίας το ύποπτο όχημα.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι τρεις ύποπτοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, εγκατέλειψαν το όχημά τους σε σημείο λίγο έξω από τον Πύργο και πεζή, εξαφανίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε αγροτικές καλλιέργειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, φέρεται να εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις και να έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές.

Πάντως να σημειωθεί πως η κινητοποίηση της αστυνομικής δύναμης ήταν μεγάλη τόσο αργά το απόγευμα που εντοπίστηκε το όχημα όσο και κατά τη διάρκεια της νύκτας, που συνεχίστηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόπτων.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ