2013-01-23 12:55:42
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΜΑΤΣ ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΑΚΑΜΠΙ
Για το Ισραήλ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου αύριο αντιμετωπίζει τη Μακάμπι, σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης να θέλουν τη νίκη προκειμένου να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους κατάσταση.

Δηλώσεις από πλευράς παικτών έκανε ο Κώστας Παπανικολάου, που στάθηκε στη σημασία του αγώνα. «Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και πάρα πολύ κρίσιμο για εμάς. Πρόκειται για ματς κομβικής σημασίας για την συνέχεια του γκρουπ, αλλά και για την αναπτέρωση του ηθικού της ομάδας. Θέλουμε τη νίκη που θα είναι σημαντική για την εξέλιξη του γκρουπ, αλλά σίγουρα θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά», τόνισε ο "Παπ", για να καταλήξει σχετικά με τη Μακάμπι, που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, με τον Θρύλο φυσικά να την αντιμετωπίζει με την άμυνά του.

«Η Μακάμπι μπορεί να πάρει ένα ματς με 20 πόντους μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά και να βρεθεί στο -10. Δεν πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς διαφορετικά από ότι άλλα παιχνίδια. Θα πρέπει να αρχίσουμε τα πάντα από την άμυνα μας και από εκεί να βγάλουμε το παιχνίδι μας στο παρκέ. Πρόκειται για ομάδα που στηρίζεται πολύ στους Αμερικάνους και στο ένας εναντίον ενός, είναι ομάδα ρυθμού και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουνε το παιχνίδι τους. Αυτά πρέπει να προσέξουμε περισσότερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ