2013-01-23 12:50:42
Φωτογραφία για «ΓΚΑΖΙΑ» ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ
Τα... λουριά στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού έσφιξε ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος τόνισε με νόημα πως θα πρέπει να τηρούνται τα ωράρια, ειδάλλως θα υπάρξουν πρόστιμα, με αφορμή την εξωαγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Μπορεί ο 42χρονος τεχνικός να μετράει μόνο μερικές μέρες ως πρώτος προπονητής στους ερυθρόλευκους, ωστόσο δεν δείχνει καμία διάθεση να «χαριστεί» σε κανέναν. Μετά τα «μπράβο» για την εμφάνιση και την άνετη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν τα «γκάζια» από τον παλαίμαχο γκολκίπερ, που προφανώς είχε λόγο να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τα ωράρια και τον επαγγελματισμό που θα πρέπει να δείχνουν.

«Είστε επαγγελματίες και θα πρέπει να τηρείτε τα ωράρια. Δεν θέλω να είστε τα βράδια έξω. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και πρέπει να τον σέβεστε. Μη με αναγκάσετε να σας βάλω πρόστιμα, είναι κάτι που δεν θέλω», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

«Είχαμε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παίξαμε πολύ καλά και το σημαντικότερο είναι ότι σε μία ημέρα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να αλλάξουμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας. Αυτό που θέλω είναι να παίζετε πρώτα για την ομάδα και όχι για τους εαυτούς σας. Πάνω απ’ όλους είναι η ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ