2013-01-23 12:55:01
Φωτογραφία για Πάτρα: Έρχεται το Schoolwave με τα μαθητικά γκρουπ
Το μαθητικό μουσικό φεστιβάλ Schoolwave των Schooligans που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τη διαφορά και έχει αναδείξει ταλαντούχες μπάντες εξαπλώνεται πλέον σε όλη την Ελλάδα μέσω του Schoolwave On Tour 2013 και στις 16 Φεβρουαρίου θα σταθμεύσει στην Πάτρα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «κύμα είναι και γυρίζει! Η μαγεία του Schoolwave δεν είναι για να μένει κολλημένη σε ένα μέρος, γι’ αυτό το CU Bus φορτωμένο με τις μπάντες του Schoolwave θα κάνει το γύρο της Ελλάδας και υπόσχεται να ξεσηκώσει και να ξεκολλήσει όλον τον κόσμο με το Schoolwave On Tour 2013!

Το καλύτερο; Οι CU συνδρομητές έχουν Δωρεάν είσοδο σε όλα τα live, σε όλες τις στάσεις του Tour, απλά δείχνοντας τον CU αριθμό τους στην είσοδο».

Το Bus (λεωφορείο) με τις μαθητικές μπάντες ξεκίνησε το ταξίδι του το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 από την Αθήνα με πρώτη στάση τα Ιωάννινα και την επόμενη ημέρα, Κυριακή 6 Ιανουαρίου, συνέχισε προς Θεσσαλονίκη στο χώρο Γαία. Τους επόμενους μήνες το Schoolwave On Tour θα κάνει στάση και σε 4 ακόμα πόλεις, την Πάτρα (Σάββατο 16 Φεβρουαρίου), Λάρισα (Σάββατο 16 Μαρτίου), Χανιά (Παρασκευή 19 Απριλίου) και Ηράκλειο (Σάββατο 20 Απριλίου).


Στο SCHOOLWAVE SALONICA θα παίξουν ζωντανά οι CHICK ‘N’ BLUES [Blues rock] από Θεσσαλονίκη, JUNGLE WHISPER [Reggae/Jazz] από Αθήνα, ODYSSEUS NEVER CAME BACK [Post metalcore/Deathcore] από Αθήνα, UNCENSORED [Ατμοσφαιρικό punk] από Αθήνα, FALL OF FATE [Metalcore] από Κιλκίς, JUXTA-POZE [Ska-Punk-Reggae] από Βέροια και PUNKAKIA [Punk] από Θεσσαλονίκη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ