2013-01-21 18:41:12
Φωτογραφία για Μας συγκίνησε όλους ο Στέλιος...
Ο προπονητής της Κ-17 του ΠΑΟΚ, Αλέκος Θεοδωρίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την συγκινητική ενέργεια του παίκτη του ΠΑΟΚ, Στέλιος Πόζογλου, που έκανε αφιέρωση στον αδικοχαμένο παίκτη του Άρη, Άγγελου: «Η ενέργεια του Στέλιου ήταν τελείως αυθόρμητη και κυριολεκτικά μας συγκίνησε όλους όσους βρισκόμασταν στο γήπεδο εκείνη την στιγμή. Και τους θεατές αλλά και εμάς τους προπονητές. Τα παιδιά είχαν φιλική σχέση και ο Πόζογλου ήθελε με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την αγάπη του και την στεναχώρια προς το πρόσωπο του άτυχου παιδιού.»

Για το αν ήξερε τον Άγγελο: «Προσωπικά δεν το ήξερα το παιδί. Από το δυσάρεστο γεγονός και μετά, έμαθα ότι ήταν ένα πολύ καλό παιδί, πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με άψογο χαρακτήρα, πολύ καλή συμπεριφορά και από καλή οικογένεια.»

Για το αν ο Πόζογλου δέχτηκε κάρτα: «Όχι δεν δέχτηκε κάρτα. Ενημερώσαμε τον διαιτητή πριν την αναμέτρηση πως ο παίκτης θέλει να πραγματοποιήσει αυτή την ενέργεια μέσα στο γήπεδο, ως φόρο τιμής προς το συγκεκριμένο παιδί και μας είπε απλά να μην βγάλει όλη την φανέλα.»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ