2013-01-20 07:20:07
Φωτογραφία για Το «καίνε» στην Πάτρα από την πρώτη κιόλας μέρα του Καρναβαλιού
Στην τελική της ευθεία μπαίνει η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλίου 2013. 

Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία Γεωργίου και ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς κήρυξε και επισήμως την έναρξη του φετινού Καρναβαλιού.

Μιλώντας προς τους συγκεντρωμένους Καρναβαλιστές στην πλατεία Γεωργίου ο Δήμαρχος της Πάτρας επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Πάτρα από σήμερα αλλάζει ρυθμό. Αφήνει το γκρίζο κοστούμι της καθημερινότητας και φοράει τη στολή της Αποκριάς. Αναζητά μέσα από τη σάτιρα και τη φαντασία τις νέες ιδέες και νέους τρόπους έκφρασης. Αναζητά το αντίδοτο στην κρίση. Η Πάτρα στέλνει μήνυμα αντίστασης. Δείχνει το δρόμο για την ειρηνική έκρηξη ενάντια στο Μνημόνιο και τα μέτρα».

Πλήθος κόσμου από την Πάτρα και όχι μόνο παραμένει στην πλατεία Γεωργίου στο πλαίσιο της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2013. Στη σκηνή βρέθηκε και το αγαπημένο συγκρότημα των νέων, οι Vegas.

Μουσική, χορός, πρωτότυπα χάπενινγκς, δράσεις για τα παιδιά, καλλιτέχνες και θέατρα δρόμου, μασκαράτες, παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού και πλήθος εκπλήξεων θα ξετυλιχτούν μέσα από ευρηματικά δρώμενα μεταδίδοντας απλόχερα κέφι, ζωντάνια και χαρά και δημιουργώντας την αίσθηση μιας ατέλειωτης υπαίθριας γιορτής.

Διαβάστε περισσότερα από το www.thebest.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ