2013-01-19 15:16:28
Φωτογραφία για Χτίζουν το απαγορευτικό στο Απόστολος Νικολαΐδης
Η Superleague έλαβε απόφαση "μη ορισμού αγώνων σε μη κατάλληλα γήπεδα", η οποία θα έχει εφαρμογή από την αγωνιστική σεζόν 2013-2014 και ίσως επηρεάσει την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

 Μία απόφαση που πέρασε στα ψιλά, αλλά η οποία ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί από τον Γιάννη Μώραλη και τον Ολυμπιακό για να προκαλέσουν νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, ελήφθη από το ΔΣ της Superleague στη συνεδρίαση της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου.

"Από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ελήφθη απόφαση επί της αρχής, όπως δεν ορίζονται αγώνες σε μη κατάλληλα γήπεδα" αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνεταιρισμού, για ένα από τα αποτελέσματα της συνεδρίασης.

Για όσους δεν το κατανοούν, αυτό σημαίνει ότι ο πρόεδρος (ο Μώραλης ή κάποιος άλλος "εκλεκτός" του Βαγγέλη Μαρινάκη) και το ΔΣ (πλειοψηφούν συντριπτικά οι φίλα προσκείμενοι στον Μαρινάκη) θα έχουν τη δυνατότητα να απαγορεύσουν την τέλεση αγώνων σε ένα γήπεδο που θα κρίνουν ακατάλληλο!


Εδώ έρχεται και κολλάει η περίπτωση του "Απόστολος Νικολαΐδης", στο οποίο εκτελούνται εργασίες ανακατασκευής. Ο Παναθηναϊκός το ανακατασκευάζει με σκοπό να το χρησιμοποιήσει τουλάχιστον για την επόμενη τριετία, προκειμένου να επωφεληθεί αγωνιστικά και οικονομικά.

Δεδομένα, όσες εργασίες και να εκτελεστούν, το γήπεδο θα συνεχίσει να παρουσιάζει ορισμένα λειτουργικά προβλήματα, αφού έχει οικοδομηθεί πριν από πολλές δεκαετίες. Ο Μώραλης και η Superleague έχουν κατά νου να "πατήσουν" σε κάποια έλλειψη, προκειμένου να μην επιτρέψουν τη λειτουργία του.

Ίσως αρκετοί να σκεφτούν ότι πρόκειται για μία υπόθεση παράλογη, όμως προφανώς δεν έχουν συνειδητοποιήσει τον πόλεμο που ασκεί καθημερινά στον Παναθηναϊκό ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι "εκλεκτοί" του σε ΕΠΟ και Superleague, Γιώργος Σαρρής και Γιάννης Μώραλης.

Ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να πάρει τα μέτρα του όσο είναι νωρίς, προκειμένου να αποτρέψει κάτι τέτοιο. Διότι εάν το "Απόστολος Νικολαΐδης" κριθεί ακατάλληλο, τότε δύσκολα θα καταστεί εφικτή η αλλαγή της απόφασης...
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Αθήνα ο Γ. Λιλλήκας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Αθήνα ο Γ. Λιλλήκας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ