2013-01-19 15:11:03
Φωτογραφία για Αρχαία Ολυμπία: Τρέχουν να προλάβουν τα μέτωπα της κακοκαιρίας
Το χθεσινό ξημέρωμα βρήκε το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας να «μάχεται» σε πολλά μέτωπα που είχε δημιουργήσει η κακοκαιρία την προηγούμενη νύχτα. Τα συνεργεία του δήμου

καθοδηγούμενα από τους αρμόδιους αντιδημάρχους προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα περισσότερα από τα προβλήματα. Καθιζήσεις, κατολισθήσεις και πλημμύρες σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία κυρίως στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές.

Στην περιμετρική οδό της Αρχαίας Ολυμπίας και το τούνελ Εκεχειρία και πάλι σημειώθηκε ατύχημα στην έξοδο προς Αρχαία Πίσσα. Ένας οδηγός βρήκε ξαφνικά μπροστά του έναν μεγάλο όγκο λάσπης που δεν μπόρεσε να αποφύγει με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω και να υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές το αυτοκίνητό του.

Συνοπτικά στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Λασιώνος επί της Ε.Ο. 111 σημειώθηκε καθίζηση που παρέσυρε τα προστατευτικό κιγκλιδώματα της οδού. Εκεί το πρόβλημα θα εξεταστεί αρμοδίως και από συνεργείο της ΔΕΣΕ.


Στον Πόθο οι πτώσεις δέντρων και χωμάτινων όγκων προκάλεσαν για λίγο αποκλεισμό του χωριού, αλλά μετά από παρέμβαση όλα διορθώθηκαν.

Στο Λούβρο, όγκοι χώματος έπεσαν στον τοίχο σπιτιού, προκαλώντας βλάβες που θα εξεταστούν επισταμένως από αρμόδιους μηχανικούς.

Στο δρόμο από τη Λιναριά στη Βύλιζα, πτώσεις δέντρων απέκλεισαν το δρόμο και η μεταφορά των μαθητών το πρωί έγινε με δυσκολία, ενώ αργότερα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Στην Κάτω Κάμενα, το ρέμα της περιοχής υπερχείλισε απειλώντας κατοικίες όμως γρήγορα καθαρίστηκε και υποχώρησαν τα νερά.

Στον Κάμπο του Πλατάνου, λόγω των αποστραγγιστικών του ΤΟΕΒ σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα.

Στην περιοχή του Κρυονερίου υπήρξαν κατολισθήσεις στο δρόμο προς το Χελιδόνι αλλά και μέσα στο χωριό.

Στον Ξηρόκαμπο αλλά και στα χάνια της Νεμούτας επίσης δρόμοι προσωρινά αποκλείστηκαν λόγω κατολισθήσεων. Στο μέτωπο του Αλφειού τα νερά του «φουσκωμένου» ποταμού, απειλούν την περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ