2013-01-17 19:30:06
Φωτογραφία για Σχόλιο αναγνώστη για την συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής
Η κατάσταση στο Ελληνικό κοινοβούλιο είναι απογοητευτική.

Με δυσκολία συγκρατούμαι όταν ακούω ανθρώπους εκλεγμένους απο τον ελληνικό λαό να εμφανίζονται υπερασπιστές του σάπιου. Οποιος λογικός άνθρωπος έχει δει μισή ώρα το κανάλι της βουλής ξέρει τι πρέπει να γίνει, ξέρει οτι πρέπει να συνεχίσει η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους και όχι μόνο για τον Παπακωνσταντίνου.

Οταν σε ένα άνθρωπο του δείχνεις τον τοίχο και του λες... ΄Να, ενας άσπρος τοίχος΄, και αυτός σου απαντάει οτι δεν είναι άσπρος αλλα κόκκινος και δεν ειναι τοίχος ειναι δράκος΄, τότε ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορούν αυτοί οι δυο να συνενοηθούν για το οτιδήποτε.

Το θέμα μας δεν ειναι τα τρια ονόματα που μάλλον έχει σβήσει ο Παπακωνσταντίνου, το θέμα είναι η μη πρωτοκόλληση της λίστας και κυρίως η μη χρησιμοποίηση της με αποτέλεσμα τη ζημία του δημοσίου.

Δεν κινδυνεύει η τρικομματική απο την αποπομπή του Παπανδρέου, του Παπακωνσταντίνου και του Παπαδήμου, ούτε καν του Βενιζέλου που κατέχει καίρια θέση στη κυβέρνιση
. Ουδής αναντικατάστατος. Εκτός αν το ΠΑΣΟΚ δέχεται οτι απαρτίζεται απο ηλιθίους και απο ανίκανους. Για να είσαι στο πηδάλιο της χώρας πρέπει να είσαι πατριώτης πρωτίστος και μετά όλα τα άλλα. Ο Βενιζέλος είναι επικίνδυνος ! Με τους άλλους δεν ασχολούμαι καν γιατί απέχουν απο την πολιτική ζωή της χώρας, φαινομενικά τουλάχιστο. Ουτε καν έξυπνος δεν είναι. Είναι ο κύριος Πονηρίδης. Μόνο καόος στα λόγια. Μέχρι εκεί. Αν ήταν έξυπνος και πατριώτης θα είχε χρησιμοποιήσει τη λίστα ήδη και το κράτος θα είχε αποκομίσει οφέλη. Η ιδιοτέλια του δεν έχει όρια. Νομίζει πως το ατομικό του συμφέρον είναι πιο πάνω απο το κοινό καλό.

Ο Σαμαράς υποθάλπτει κάποιον επικίνδυνο για τη χωρα ή απλώς περιμένει να πέσει το ΄σαπιο μηλο΄ μόνο του απο το δέντρο. Τακτική επικίνδυνη για την δική του αξιοπιστία.

Δεν ειναι αργά να κάνει το σωστό και να διαφυλάξει το κύρος του και την εμπιστοσύνη του λαού στο προσωπο του.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ