2013-01-16 16:38:14
Φωτογραφία για Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!
Η πιο μεγάλη ώρα για τον Σισέ έφτασε! Ο ατζέντης του, Φιλίπ Πιολά, βρίσκεται στο Λονδίνο και θα έχει το καθοριστικό ραντεβού με την ΚΠΡ! «Ο Τζιμπρίλ θέλει Παναθηναϊκό» δηλώνει στο gazzetta.gr!

Η επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό σε ένα ραντεβού! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο εκπρόσωπος του Γάλλου επιθετικού, Φιλίπ Πιολά, βρίσκεται στο Λονδίνο και τις επόμενες ώρες θα έχει το καθοριστικό ραντεβού με την ΚΠΡ για το μέλλον του 31χρονου στράικερ. Η πρόταση από το Κατάρ έχει αλλάξει τα δεδομένα, το «τριφύλλι» δεν παίζει μόνο του και είναι δεδομένο πως οι Άγγλοι θα πιέσουν τον Σισέ να πει το «ναι» στους Άραβες, ώστε να βάλουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους, το οποίο υπολογίζεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, η πρόθεση του Γάλλου δεν είναι να πάει στο Κατάρ. Μάλιστα, ο Πιολά μιλώντας στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε πως « η κατάσταση είναι μπερδεμένη και για αυτό βρίσκομαι στο Λονδίνο για να το λύσουμε. Ο Τζιμπρίλ θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό, ξέρετε πόσο αγαπάει την Αθήνα και ξέρει πόσο τον αγαπούν. Θα δούμε τι θα γίνει. Κάντε λίγο υπομονή».

Όλα λοιπόν θα κριθούν στη συνάντηση αυτή. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, με την θέληση του Σισέ για επιστροφή να αποτελεί το μεγαλύτερο «όπλο» του Παναθηναϊκού σε αυτή την φάση της υπόθεσης.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ