2013-01-15 10:00:20
Φωτογραφία για ΟΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Ερυθρόλευκο χρώμα και μάλιστα πολύ έντονο, είχαν τα φετινά βραβεία ΠΣΑΠ για την σεζόν 2011-2012, κάτι που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Κώστας Μήτρογλου αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας παίκτης της σεζόν και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ως ο καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής της περσινής χρονιάς στην Σούπερ Λίγκα. Επίσης ο νεαρός τερματοφύλακας, Ανδρέας Γιαννιώτης αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας του 2ου ομίλου της Football League 2 και καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής της ίδιας κατηγορίας.

Το όνομα του Ολυμπιακού ακούστηκε και σε τρεις ακόμη περιπτώσεις. Όταν τιμήθηκε ο Κέβιν Μιραλάς, ως ο πρώτος σκόρερ του περσινού ελληνικού πρωταθλήματος και ως ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής, ενώ παράλληλα, βραβεύτηκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ως ο κορυφαίος ξένος προπονητής, για τα επιτεύγματά του κατά την περσινή περίοδο.

Όπως ήταν φυσικό στο Λιμάνι είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν πλατιά για τις συνολικά επτά βραβεύσεις για τους πέντε στο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής αυτής γιορτής. Οι παράγοντες του συλλόγου ήταν πολύ ευχαριστημένοι για τις νέες διακρίσεις που υπήρξαν καθώς και για το μήνυμα που έστειλε ο Βάσκος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης (που πήρε βραβείο εκ μέρους των ερυθρόλευκων) και ο βοηθός προπονητή του Λεονάρντο Ζαρντίμ, Αντώνης Νικοπολίδης (ο οποίος παρέλαβε βραβείο εκπροσωπώντας την ομάδα του).

Εκεί ήταν και οι Μήτρογλου, Βλαχοδήμος και Γιαννιώτης και παρέλαβαν όντας πολύ χαρούμενοι τα βραβεία τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ