2013-01-15 04:38:02
Φωτογραφία για Μόνικα Κρουζ: Ευχαριστώ όλους τους δότες σπέρματος για αυτό που κάνουν
Η ανησυχία της πως δεν θα έβρισκε ποτέ τον άνδρα των ονείρων της, έσπρωξε την 35χρονη Μόνικα Κρουζ σε μια... μεγάλη απόφαση ζωής: Να προχωρήσει σε τεχνική γονιμοποίηση μέσω δωρεάς σπέρματος.

Η μικρότερη αδερφή της Πενέλοπε Κρουζ, αποκάλυψε το μυστικό της στο προσωπικό της blog μέσω της ισπανικής εφημερίδας El Pais.

Το γνωστό μοντέλο, θέλησε να μοιραστεί την απόφασή της με τους θαυμαστές της λέγοντας: «Θα γίνω μητέρα! Κατάφερα να εκπληρώσω την επιθυμία μου, ένα όνειρο ζωής!» ήταν τα πρώτα της λόγια.

Θέλοντας να μοιραστεί την εμπειρία της σε «αυτό το ξεχωριστό ταξίδι» η Μόνικα αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για ό, τι χρειάστηκε να κάνει, αφήνοντας όμως να περάσει το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το πρώτο πράγμα που ήθελα να αποφύγω είναι οι παραφιλολογίες για το ποιοι μπορεί να είναι οι πιθανοί πατέρες του παιδιού μου. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να σας εκμυστηρευτώ τα πάντα: Για να μείνω έγκυος προχώρησα στη διαδικασία της τεχνικής γονιμοποίησης. Θέλω να σας τα πω όλα, για να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους άνδρες που προσφέρουν δωρεάν το σπέρμα τους και δίνουν την ευκαιρία σε γυναίκες σαν και μένα να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της ζωής τους».


Επίσης, θέλησε να πείσει όλες τις ενδιαφερόμενες πως μια τέτοια κίνηση δεν θα πρέπει να θεωρείται ταμπού στις μέρες μας: «Αν έχετε ακόμα αμφιβολίες, τότε εγώ είμαι εδώ για εσάς, ρωτήστε με ό, τι και αν θέλετε. Θα είμαι εδώ για να σας βοηθήσω αν με χρειαστείτε».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ