2013-01-08 07:40:16
Φωτογραφία για Ξεκαθαρίζει για Σιόβα, Ιμπαγάσα
Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Δημήτρη Σιόβα και Αριέλ Ιμπαγάσα στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακο, με τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού να κρίνεται καθοριστική.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες των πρωταθλητών επιστρέφουν στις... επάλξεις την Τρίτη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τους Βοιωτούς.

Σε ακόμα ένα ματς φαίνεται ότι δεν θα λείπουν τα προβλήματα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα επιστρέψουν στη δράση οι Σιόβας και Ιμπαγάσα.

Η σημερινή προπόνηση θα είναι καθοριστική πιθανότατα και για τους δύο, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πιεστούν αμφότεροι, δεν θα πάρουν το ρίσκο ιατρικό τιμ και τεχνικό επιτελείο, σε περίπτωση που δεν είναι απολύτως έτοιμοι.

Σχετικά με τους υπόλοιπους που βρίσκονται στα «πιτς», εκτός από τη δεδομένη απουσία του Παπαδόπουλου, σίγουρα θα λείψει και ο Τζαμέλ Αμπντούν, που είχε τραυματιστεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ ο Ζαρντίμ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε και στον Φουστέρ.

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τον Πίνο, το χτύπημα που δέχτηκε στον καρπό, δεν κρίνεται σοβαρό και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Σπίτι μου για ένα μήνα»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Σπίτι μου για ένα μήνα»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ