2013-01-08 07:38:32
Φωτογραφία για «Αποφάσισε εσύ για Μπουμσόνγκ»!
Με την... άδεια της διοίκησης του Παναθηναϊκού φέρεται να χρησιμοποίησε τον Μπουμσόνγκ ο Ρότσα, αφού όταν έκανε τη σχετική ερώτηση, δεν τον αποθάρρυνε κανείς όπως φαίνεται.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της πρώτης ομάδας του Τριφυλλιού, πληρώνοντας όπως όλα δείχνουν το «μάρμαρο» για τη χρησιμοποίηση του Γάλλου αμυντικού στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Εξάλλου με την εμφάνισή του ο «Μπουμ» κάθε άλλο παρά τον δικαίωσε, αφού εξελίχθηκε σε μοιραίο παίκτη της ομάδας του. Σύμφωνα πάντως με το «Goal», ο Αργεντινός τεχνικός είχε ρωτήσει προηγουμένως τους ανθρώπους της διοίκησης για το καθεστώς που επικρατεί σχετικά με τον έμπειρο στόπερ. Την ίδια στιγμή εξάλλου είχε ήδη μιλήσει με τον Βύντρα και είδε ότι οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές για να παίξει.

Η απάντηση μάλιστα που φέρεται να έλαβε από τον Κώστα Ελευθεράκη ο Ρότσα, είναι πως: «Από τη στιγμή που δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του, η απόφαση είναι δική σου», πετώντας στην ουσία το «μπαλάκι» στον «Ινδιάνο», που αποφάσισε να βάλει τον Μπουμσόνγκ βασικό, αντί του Βύντρα.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ