2013-01-08 07:39:19
Φωτογραφία για «Σπίτι μου για ένα μήνα»!
Ο Έργκους Κάτσε έβαλε αυτογκόλ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και όπως δήλωσε, αν τελικά έχανε ο ΠΑΟΚ, θα κλεινόταν στο σπίτι του για ένα μήνα!

Ο νεαρός άσος του Δικεφάλου τόνισε πως όλοι οι συμπαίκτες του τον στήριξαν μετά την άτυχη στιγμή που είχε στο κυριακάτικο ματς, ενώ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην «Sportday» και στον Κώστα Κατσουράνη, υποστηρίζοντας πως δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάτσε:

Έψαχνες εδώ και καιρό το πρώτο σου γκολ, αλλά ήρθε το πρώτο αυτογκόλ «Έτσι είναι τα πράγματα... Δεν το πίστευα όταν είδα την μπάλα στην εστία μας. Από εκείνο το σημείο και μετά ήθελα να... ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ευτυχώς όμως, με στήριξαν όλοι στην ομάδα και δεν έπεσε η ψυχολογία μου. Αν χάναμε με δικό μου αυτογκόλ, τότε θα έκανα ένα μήνα να βγω από το σπίτι μου...».

Τόσο άσχημα το πήρες; Αν δεν σε στήριζαν αμέσως οι πάντες στην ομάδα θα έχανες τον... μπούσουλα;


«Όντως αυτό θα συνέβαινε. Όλοι οι συμπαίκτες μου ήρθαν προς το μέρος μου και με στήριξαν. Επίσης ο προπονητής μου είπε ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, ακόμα και στους καλύτερους παίκτες. Όλα τα παραπάνω με βοήθησαν, όπως και η στήριξη των φιλάθλων μετά τον αγώνα. Έβγαιναν φωτογραφίες μαζί μου, με αγκάλιαζαν σαν να μην έβαλα ποτέ αυτογκόλ».

Ο Λαζάρ που τον ξέρεις καλά, πέτυχε ένα σπουδαίο αυτογκόλ. Το περίμενες;

«Τον Λαζάρ τον βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις και ξέρω ότι μπορεί ακόμα περισσότερα. Δεν είναι «6άρι», είναι ένα ταλαντούχο «8άρι». Δεν μπορεί ένα «6άρι» να πετύχει αυτό το γκολ που πέτυχε ο Λαζάρ στην Κομοτηνή».

Όσο για τον Κώστα Κατσουράνη...

«Η παρουσία του στο γήπεδο μας προσφέρει μεγάλη ασφάλεια. Έχει πολλές εμπειρίες από την Εθνική ομάδα, έχει και κατακτήσει το Euro, έχει παίξεις σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης... Τι άλλο να πω εγώ, πέρα από το προφανές, ότι αγωνίστηκε με έναν διαφορετικό αέρα και μας ανέβασε ρυθμό. Μπήκαμε στο ματς με τη νοοτροπία, αν και χάναμε με 1-0, ότι θα το πάρουμε. Έπαιζε χωρίς κανένα άγχος. Με τις κάθετες μπαλιές του έδωσε το κάτι παραπάνω, έκανε και ασίστ στον Γιάννου κι όλα πήγαν εξαιρετικά».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ