2013-01-07 15:48:25
Φωτογραφία για Τι παίζει με Γκαρσία (;)
Ιατρικά είναι έτοιμος, αγωνιστικά όχι!Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο ατζέντης του Πάμπλο Γκαρσία, Δημήτρης Καγιόγλου, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή του Libero.

Τα ερωτηματικά στην υπόθεση του Γκαρσία συνεχίζονται. Τα σενάρια περί ύπαρξης παρασκηνίου στην υπόθεση του παίκτη συνεχίζονται και αυξάνονται ιδιαίτερα μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το χθεσινό παιχνίδι της Κομοτηνής. Ο ατζέντης του προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, τονίζοντας πως αν ο Γκαρσία είχε πρόβλημα θα είχε φύγει από την ομάδα.

Αναλυτικά ο Καγιόγλου δήλωσε: «Ο Πάμπλο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ιατρικά. Το θέμα που τον απασχολούσε το έχει ξεπεράσει 100%, Εχασε πολλές προπονήσεις στο ρυθμό που πρέπει να κάνει ένας παίκτης. Δουλεύει πάρα πολύ για να είναι ξανά στο ίδιο επίπεδο. Ελπίζουμε ότι τις επόμενες αγωνιστικές θα είναι ξανά με την ομάδα. Ιατρικά έχει ξεπεραστεί το θέμα του. Ο προπονητής του έχει εκφράσει ότι προτιμά να είναι καλά και να μη ρισκάρει κάτι που μπορεί να του φέρει ξανά πρόβλημα γιατί σε αυτήν την ηλικία μπορεί να μείνει εκτός πολύ καιρό.

Ψυχολογικά δεν του αρέσει, γιατί υποφέρει όταν είναι έξω. Είναι ένας παίκτης μαχητής και θέλει να βοηθήσει. Ετσι είναι το έχει αποδείξει. Ελπίζουμε την άλλη εβδομάδα θα μπει με την ομάδα. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος, εκτός από τον τραυματισμό που είχε. Αμα υπήρχε άλλος λόγος, ο Πάμπλο θα είχε φύγει από την ομάδα» 
sport2310.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διαγράφησαν απο την ΔΗΜΑΡ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διαγράφησαν απο την ΔΗΜΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ