2013-01-07 15:45:04
Φωτογραφία για ΚΟΥΝΤΕΡ : ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η Μπεσίκτας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έπεσε στο 0/2 στο Top 16 αλλά ο προπονητής της ομάδας του λαού, Ερμάν Κουντέρ, έστειλε μήνυμα ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των πρωταθλητών Τουρκίας στο Eurohoops.net:

«Τον ευχαριστώ για αυτά που είπε, αλλά παίζουμε στην Ευρωλίγκα και πρέπει να είμαστε πάντα στο υψηλό επίπεδο. Πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα και δεν υπάρχει χρόνος. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση. Το νέο Top 16 έχει περισσότερα ματς και ο ρυθμός είναι τρελός. Χρειαζόμαστε (γελώντας) μερικά χάπια και λίγη θεραπεία για να συνέλθουμε… Είναι πολύ δύσκολο το νέο σύστημα για τους προπονητές, επειδή δεν έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε και συνήθως έχουμε μόνο μια καλή προπόνηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Νομίζω όμως, ότι είναι καλό για τους παίκτες και για τους φιλάθλους», ήταν τα πρώτα λόγια του Ερμάν Κουντέρ.


Ο τεχνικός της Μπεσίκτας ξεκαθάρισε: «Ειλικρινά, στο Top 16 υπάρχουν πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου, αλλά ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το τουρκικό πρωτάθλημα».

Πόσο εύκολο όμως είναι αυτό; «Έχουμε 5-6 φορές μικρότερο μπάτζετ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Κανείς δεν περίμενε από τον Ολυμπιακό να κερδίσει την Ευρωλίγκα. Το έχουμε ως παράδειγμα», είπε ο Κουντέρ.

Για να καταλήξει αναφερόμενος στη Euroleague: «Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν αρκετά απροσδόκητα αποτελέσματα στον όμιλο μας, όπως η νίκη της Σιένα στην Πόλη και θεωρώ ότι έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε. Νομίζω ότι ακόμα και με έξι νίκες μπορεί να προκριθεί κάποιος. Σαν και εμάς υπάρχουν ακόμα δυο ομάδες χωρίς νίκη, η Φενερμπχατσέ και η Μακάμπι. Το επόμενο παιχνίδι μας εναντίον της Κάχα Λαμποράλ είναι πολύ σημαντικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί ξέχασαν το...ουσιώδες;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί ξέχασαν το...ουσιώδες;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ