2013-01-07 11:24:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Ανεξαρτητοποιείται ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν - Κατσιφάρας: Οι επιλογές όλων μας κρίνονται
Ανεξαρτητοποιείται ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν από την παράταξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα. Η επιστολή του έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Έχοντας υπόψη την με αρ. πρωτ.: 16853/6-4-2011 (ΑΔΑ:4ΑΓΝΚ-Ζ) Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών & Ηλ. Διακυβέρνησης, με θέμα Πρότυπος κανονισμός λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου, άρθρο 19 παράγραφος 4 που ρητά αναφέρει ότι: «Μέλος του περιφερειακού συμβουλίου μπορεί με γραπτή δήλωσή του προς το προεδρείο να ανεξαρτητοποιηθεί από τη περιφερειακή παράταξη, με την οποία έχει εκλεγεί», σας παρακαλώ όπως γνωστοποιήσατε στο σώμα την παρακάτω δήλωσή μου πριν την έναρξη της επόμενης συνεδριάσεως:

«Ο πολιτικός ασχολείται με τα κοινά από αγάπη για τον τόπο του, επειδή θέλει να τον βλέπει μπροστά. Πρωτοπόρο και όχι στις τελευταίες σειρές των στατιστικών δεικτών των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
. Η ανιδιοτελής προσφορά προέχει της συμβιβαστικής λύσης με την κομματική υποταγή και την αντίληψη: «αφού εγώ κονομάω, άσε τους άλλους να πεθάνουν». Ως νέος, αυτό που οραματίζομαι είναι μια ανεξάρτητη και αταλάντευτη τοπική αυτοδιοίκηση. Σε μια τέτοια προσπάθεια κάποιος πρέπει να ηγηθεί. Ο ηγέτης μιας παράταξης πρέπει να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τον ξεχωρίζουν ως αρχηγό. Διορατικότητα, μεγαλοθυμία, οξυδέρκεια, διοικητική ικανότητα. Δεν φτάνει να είναι κάποιος «καλό παιδί».

Δεν συμβιβάζομαι με την ανεπάρκεια, την μετριότητα και την αμετροέπεια.

Κύριε Πρόεδρε, με πόνο ψυχής αποχωρώ από την παράταξη. Θα συνεχίσω την πορεία μου για το υπόλοιπο της θητείας της ως Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος, αποσύροντας την εμπιστοσύνη που έδειξα στο πρόσωπο του κ. Κατσιφάρα.Τηρώντας την δέσμευσή μου.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η δική μου αποχώρηση να είναι η έναρξη μιας νέας εποχής, απεγκλωβισμένης από το παλιό, το μίζερο και το κατεστημένο. Απελευθερωμένη από τα βαρίδια του παρελθόντος, της οικογενειοκρατίας, του «φιλικού περιβάλλοντος» και του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος.

Ήρθε ο καιρός από τα λόγια να προχωρήσουμε στις πράξεις, για να συνθέσουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας».

Δήλωση Απ.Κατσιφάρα

Σχετικά με τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Περιφερειακού Συμβούλου Γεράσιμου Φεσσιάν, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον κ. Φεσσιάν για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και τη συμβολή του στις εργασίες του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Οι επιλογές όλων μας κρίνονται.

Εύχομαι, στην πορεία που επέλεξε, να ευοδωθούν οι φιλοδοξίες και οι στόχοι του».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ