2013-01-05 12:00:58
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ
Μονό τον κακό εαυτό του Ολυμπιακού φοβάται ο Βαγγέλης Μαντζαρης εν όψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί για την ομάδα του σε Ευρωλιγκα και Ελλάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Μαντζαρη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

-Ήταν το ματς επί της Μπεσίκτας, που είναι η θεωρητική ασθενέστερη αντίπαλος του Ολυμπιακού, ό,τι χρειαζόταν η ομάδα για να ανακάμψει μετά την ήττα από την Κάχα Λαμποράλ;

«Σίγουρα αυτή η νίκη μάς ανεβάζει ψυχολογικά. Μετά την ήττα μας στη Βιτόρια θέλαμε οπωσδήποτε μια νίκη. Ξέρουμε πως αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση δεν πρέπει να κάνουμε ήττα στο ΣΕΦ και να υπερασπιστούμε την έδρα μας στο ακέραιο. Ελέγξαμε το ρυθμό, παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε τη νίκη».

-Ο Ολυμπιακός έχει στο εξής πολύ βαρύ πρόγραμμα με διαδοχικά δύσκολα ματς στην Ευρωλίγκα και δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου «Είναι όντως πολύ δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά ξέρουμε πως όταν εμείς είμαστε καλοί και βγάζουμε αυτά που μπορούμε μέσα στο παρκέ, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν
. Φοβόμαστε μόνο τον κακό μας εαυτό. Αν παίζουμε καλά, δεν έχουμε πρόβλημα. Εξαρτάται καθαρά από μας. Είμαστε 15 παιδιά στην ομάδα, όλοι έτοιμοι να αγωνιστούμε και να προσφέρουμε. Πιστεύω πως θα αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του προγράμματος και θα πάμε μια χαρά».

-Φοβάσαι πως μετά από ένα εξαιρετικό δίμηνο θα έρθει η αγωνιστική κοιλιά; Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη…

«Σε έναν μαραθώνιο θα υπάρχουν και καλά αλλά και κακά διαστήματα. Εμείς αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε την άμυνα. Αν είμαστε καλοί εκεί, έχουμε την ποιότητα στην επίθεση να βάλουμε 70-75 πόντους και να πάρουμε τη νίκη. Αν έχουμε αφετηρία την άμυνα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα κι όταν βρούμε ρυθμό στην επίθεση θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα».

-Είσαι μέλος της Εθνικής. Πώς βλέπεις την πρόσληψη του Αντρέα Τρινκιέρι;

«Δεν τον είχα ποτέ προπονητή, αλλά τον έχουμε αντιμετωπίσει με την Καντού. Ο Κάιλ Χάινς και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι που τον είχαν προπονητή λένε πως είναι πολύ καλός προπονητής. Οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας ξέρουν καλύτερα τι επιλογές κάνουν. Έχουμε ένα πολύ καλό υλικό σαν Εθνική, με έμπειρους και νέους παίκτες. Αν με καλέσει ο κ. Τρινκιέρι να βοηθήσω την Εθνική ομάδα, σίγουρα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσω τη φανέλα».

-Ό,τι έγινε τον Ιούλιο στο Καράκας σάς έχει πεισμώσει;

«Ήταν μια αποτυχία, αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο το μέλλον. Η ζωή συνεχίζεται, πάμε για καινούριος στόχους και στο Ευρωμπάσκετ θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ