2013-01-04 20:41:05
Φωτογραφία για Φιλανθρωπικό bazaar με τις φανέλες ξένων και Ελλήνων ποδοσφαιριστών
Μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2013, ώρες 17:00 – 21:00 διοργανώνεται από τον Δήμο Περιστερίου το φιλανθρωπικό bazaar με τις φανέλες των «superstars» ξένων και Ελλήνων ποδοσφαιριστών... στην αίθουσα «Τέχνης» του Δημαρχιακού Μεγάρου (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως, Περιστέρι).

Τo φιλανθρωπικό bazaar ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου το απόγευμα με τα συλλεκτικά αντικείμενα για κάθε ποδοσφαιρόφιλο από την τεράστια καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό του Διαιτητή Κύρου Βασάρα, που δώρισε για την ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Από Καρδιάς» του Δήμου Περιστερίου.

Τόσο ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, όσο και ο Πρόεδρος Κώστας Γιαννόπουλος ευχαρίστησαν τον κ. Βασάρα για την προσφορά του, κάτι που δείχνει εκτός από το γεγονός ότι ήταν ο κορυφαίος Έλληνας Διαιτητής σε παγκόσμιο επίπεδο, πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία.


Συγκινημένος ο κ. Βασάρας σημείωσε ότι: «Είναι αναμνήσεις μιας καριέρας στον χώρο της διαιτησίας. Αποφάσισα όμως, σ’ αυτές τις δύσκολες ημέρες να μην τα κρατήσω και να τα προσφέρω στη μνήμη του πατέρα μου».

Πλήθος κόσμου, προσωπικότητες της αυτοδιοίκησης, της πολιτικής και του αθλητισμού, έδωσαν το «παρών» στο bazaar, οι οποίοι συμμετείχαν και στη δημοπρασία που διεξήχθη από τα παιδιά του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου ποσού. Εκτός από τις φανέλες ποδοσφαιριστών διατίθενται φανέλες διαιτησίας από σημαντικούς αγώνες, μπάλες από σπουδαίους αγώνες, κασκόλ, λάβαρα και άλλα που αποτελούν ανάμνηση μιας ζωής αφιερωμένης στη διαιτησία και το ποδόσφαιρο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ