2013-01-04 20:37:03
Φωτογραφία για «Ανάκαμψη από το 2014»
Την αναστροφή του κλίματος με αισιοδοξία, μετά την καταβολή της δόσης και το γεγονός ότι, κάποιοι οικονομικοί δείκτες βελτιώνονται, με την εμφάνιση πλεονάσματος, επισήμανε... ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στον Τάκη Καμπύλη.

Ωστόσο, τόνισε ότι, η πραγματική οικονομία δεν εμφανίζει τουλάχιστον σ' έναν ορατό βαθμό σημάδια ανάρρωσης κι εκτίμησε ότι, «το 2013 θα ζήσουμε επιδείνωση της κρίσης και το 2014 θ' αρχίσουμε να βλέπουμε σημάδια ανάκαμψης».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε ότι δεν επιτρέπεται στο κέντρο της πόλης να υπάρχουν χρόνια προβλήματα που σχετίζονται με την καθαριότητα, τους αστέγους, τα ναρκωτικά και την κατάληψη δημόσιων χώρων, τους οποίους, όπως είπε, πρέπει να ανακαταλάβουμε. «Δεν μπορεί να παίζουμε το γύρω-γύρω όλοι. Πρέπει», τόνισε, «να μας βοηθήσει η Πολιτεία και να δοθούν μόνιμες λύσεις».

Παράλληλα, ανέφερε ότι ασχολήθηκε ο ίδιος επί δύο εβδομάδες με το θέμα αστέγων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παρενέβη προκειμένου δυο άστεγοι στα Χαυτεία να φιλοξενηθούν σε ίδρυμα κάτι το οποίο συνέβη ωστόσο, όπως είπε, σε μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκαν και πάλι στα Χαυτεία. «Επικοινώνησα με το υπουργείο Υγείας για συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος και ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», κατέληξε ο κ. Καμίνης.
athina984.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Σφαγή» ΣΥΡΙΖΑ-Mega
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Σφαγή» ΣΥΡΙΖΑ-Mega
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ