2013-01-04 20:30:09
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν οι μεγαλύτεροι σταρ του πλανήτη τις τελευταίες μέρες του 2012 και τις πρώτες του 2013 Αν Χάθαγουεϊ

Λίγο πριν ταξιδέψει για την Ελβετία, όπου πέρασε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, η Αν Χάθαγουεϊ έκανε βόλτες με τον σκύλο της στην παγωμένη Νέα Υόρκη. Η διάσημη ηθοποιός άλλαξε το χρόνο παρέα με τον καλό της φίλο και σχεδιαστή, Valentino, σε ένα πάρτυ στο Gstaad της Ελβετίας, στο οποίο βρέθηκε και η Μαντόνα.

Κέιτι Χολμς και Σούρι

Παρέα με την Σούρι εμφανίστηκε η Κέιτι Χολμς έξω από το Box Theatre λίγο πριν τη δεύτερη παράσταση του χρόνου για το έργο «Dead Accounts» στο οποίο πρωταγωνιστεί. Η 6χρονη Σούρι φαινόταν ιδιαίτερα ενοχλημένη από το πλήθος του κόσμου και την παρουσία των παπαράτσι. Μόλις λίγες μέρες νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο θίασος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του πολύ νωρίτερα από το προκαθορισμένο λόγω των ελάχιστων εισιτηρίων που έχει κόψει. 


Κιμ Καρντάσιαν

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παραδοχή της εγκυμοσύνης της, η Κιμ Καρντάσιαν εξακολουθεί να γυμνάζεται και να προσέχει τη σιλούετα της. Η 32χρονη σταρ έκανε Πρωτοχρονιά με τον αγαπημένο της, Κάνιε Γουέστ, στο Λας Βέγκας.

Ριάνα

Με αυτή τη φωτογραφία ευχήθηκε η Ριάνα στους θαυμαστές της "Καλή χρονιά". Η 24χρονη τραγουδίστρια συνόδευσε τη φωτογραφία με το σχόλιο: "Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου #hello2013". 

Κρις Μπράουν

Οι φήμες ότι η Ριάνα και ο Κρις Μπράουν πέρασαν μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς επιβεβαιώθηκαν μετά από αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε ο διάσημος ράπερ στο Twitter του. Το πάπλωμα στο κρεβάτι μοιάζει να είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό της Ριάνα στην προηγούμενη φωτογραφία. Ο Κρις Μπράουν διέγραψε τη δική του φωτογραφία λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο αυτή είχε ήδη προλάβει να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Κρίστεν Στιούαρτ 

Αφού πέρασε τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της στην Καλιφόρνια, η Κρίστεν Στιούαρτ ταξίδεψε ως την Αγγλία για να αλλάξει τον νέο χρόνο με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, που βρισκόταν ήδη στην γενέτειρά του έχοντας ταξιδέψει εκεί λίγες ημέρες νωρίτερα, μόνος του. Ο φακός την εντόπισε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με καθημερινό ντύσιμο και γυαλιά ηλίου.

Μιράντα Κερ

Δεν σταματούν ούτε μέσα στις γιορτές οι υποχρεώσεις για την Μιράντα Κερ. Ο φακός την εντόπισε να ψωνίζει στο μανάβικο Whole Food του Χόλιγουντ λίγο πριν βρεθεί σε μια συνάντηση στον Sunset Tower της Λεωφόρου Sunset. Το διάσημο μοντέλο προσέλκυσε, όπως ήταν λογικό, όλα τα βλέμματα.

Ορλάντο Μπλουμ

Όσο η σύζυγός του είχε υποχρεώσεις, ο Ορλάντο Μπλουμ βρήκε την ευκαιρία να περάσει λίγο πολύτιμο χρόνο παρέα με τον γιο του, Φλιν. Μπαμπάς και γιος πήγαν για πεζοπορία ανεβαίνοντας το Runyon Canyon του Λος Άντζελες. Παρέα τους είχαν τον σκύλο τους, Σίντι, και άλλον έναν φίλο του διάσημου ηθοποιού.

Ναόμι Γουότς

Πρωτοχρονιά στο νησί του Αγίου Βαρθολομαίου της Καραϊβικής έκανε η Ναόμι Γουότς μαζί με τον σύντροφό της, Λιβ Σράιμπερ. Η 44χρονη ηθοποιός φόρεσε το μπικίνι της και έπαιξε στην άμμο παρέα με τα παιδιά της, Σάσα και Σάμιουελ. 

Ολίβια Παλέρμο 

Στην Καραϊβική εντόπισε ο φωτογραφικός φακός και την Ολίβια Παλέρμο. Η πάντα κομψή σταρ πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στο νησί του Αγίου Βαρθολομαίου μαζί με τον σύντροφό της, ενώ οι δυο τους απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα σε μια παραλία γυμνιστών. 

Σαρλίζ Θέρον

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου η Σαρλίζ Θέρον έκανε τα τελευταία ψώνια αγοράζοντας πράγματα για τον γιο της από το παιδικό κατάστημα Bel Bambini στο Χόλιγουντ.

 Χάιντι Κλουμ

Τα πρώτα ψώνια του χρόνου απόλαυσαν η Χάιντι Κλουμ και οι δυο της κόρες της, Λένι και Λου. Το μοντέλο από την Γερμανία πέρασε τις γιορτές μαζί με τα παιδιά της και τον σύντροφό της, Μάρτιν Κίρστεν, που είναι παράλληλα και ο σωματοφύλακας της οικογένειας.

Ρομαντικές χριστουγεννιάτικες διακοπές έκαναν η Έλεν Ντετζένερις με τη σύζυγό της, Πόρσια Ντε Ρόσι. Το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί του Αγίου Βαρθολομαίου και απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα κάνοντας παράλληλα βόλτες στην άμμο χέρι χέρι. Η 54χρονη παρουσιάστρια (το talk show της είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα της αμερικανικής τηλεόρασης) είναι ζευγάρι με την 34χρονη Ρόσι από το 2004. Τον Μάιο του 2008, και μετά τη νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλόφιλων στην Καλιφόρνια, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του ενώ τον Αύγουστο του ίδιου έτους παντρεύτηκαν στην έπαυλή τους. 

 www.yupiii.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ