2013-01-02 13:30:06
Φωτογραφία για Επιστρέφει και φέρνει εξελίξεις
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα από το εξωτερικό και θα υπάρξουν εξελίξεις στις ανανεώσεις των συμβολαίων του Τζιμπούρ και του Τοροσίδη.

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα είναι «καυτό» για τον Ολυμπιακό όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων αφού το ζήτημα θα αναλάβει προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι υποθέσεις του Ραφίκ Τζιμπούρ και του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και ο Κώστας Μήτρογλου με τους Πειραιώτες να θέλουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στο λιμάνι.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει τις θετικές απαντήσεις του Τζιμπούρ και του Τοροσίδη με τον Αλγερινό επιθετικό να είναι σχεδόν σίγουρο πως θα υπογράψει, ενώ με τον Έλληνα διεθνή μπακ, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ο Τόρο πρέπει να απαντήσει μέχρι τις 10 του μήνα, διαφορετικά μετά πρέπει να κληθεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από το εξωτερικό.

Οσον αφορά το συμβόλαιο του Μήτρογλου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014, όμως, ο Ολυμπιακός τον θέλει για πολλά χρόνια ακόμα στο ρόστερ του.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ