2013-01-02 13:30:05
Φωτογραφία για Ελένη Παπακωνσταντίνου: Τα λεφτά στην HSBC είναι δικά μου και νόμιμα
Παρελθόν είναι από το ΤΑΙΠΕΔ η εξαδέλφη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ελένη, της οποίας το όνομα υπήρχε στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ μαζί με του συζύγου και του κουνιάδου της, αλλά είχαν αφαιρεθεί. Η ίδια δηλώνει ότι τα χρήματα στην HSBC ήταν απολύτως νόμιμα.

Η κυρία Ελένη Παπακωνσταντίνου ήταν μέλος του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων στο Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας και παραιτήθηκε μετά το σάλο που ξέσπασε από την Παρασκευή όταν αποκαλύφθηκε η αφαίρεση του ονόματός της και η επακόλουθη παραπομπή του πρώην υπουργού και εξαδέλφου της σε επιτροπή της Βουλής για προκαταρκτική εξέταση με τις κατηγορίες της νόθευσης εγγράφου.

« Τα χρήματα στο λογαριασμό μου στον τράπεζα HSBC είναι προϊόν νόμιμων εισοδημάτων» υπογράμμισε η κυρία Παπακωνσταντίνου.

«Είναι αστήρικτη η δημόσια μνεία του ονόματός μου και είναι γνωστή η επαγγελματική μου πορεία. Ωστόσο υποβάλλω την παραίτηση μου από το συμβούλιο εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να μην δημιουργήσω προβλήματα στη λειτουργία του Ταμείου» τονίζει η κυρία Παπακωνσταντίνου για την παραίτησή της.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ