2013-01-02 13:26:23
Φωτογραφία για Παίρνει Τσουμάγκα η ΑΕΚ
Μετά τους Αντώνη Πετρόπουλο και Παύλο Μητρόπουλο, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην τρίτη μεταγραφή της, αυτή του 22χρονου αριστερού μπακ της πορτογαλικής Λεϊσόες Τάσου Τσουμάγκα.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Λεϊσόες και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο Τάσος Τσουμάγκας άρεσε στον Έβαλντ Λίνεν και έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Ένωση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά πορτογαλικό δημοσίευμα «ο Τσουμάγκας στην έξοδο της Λεϊσόες», φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής εξασφάλισε την ελευθερία του.

Παρακάτω γίνεται εκτενής αναφορά στο διαζύγιο: «Η Λεϊσόες και ο Αναστάσιος Τσουμάγκας κατέληξαν σε συμφωνία για να λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία, μετά από αίτημα του παίκτη. Ο Τσουμάγκας είχε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, όμως ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας συγγενικού του προσώπου, τον αναγκάζει να επιστρέψει αμέσως στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό το εξήγησε στον επικεφαλής της Λεϊσόες, Πέδρο Κορέιρα και στο Δ.Σ της Λεϊσόες, ζητώντας διακοπή συμβολαίου. Αίτημα το οποίο έγινε δεκτό. Ο Τσουμάγκας δεν θα είναι αύριο (σ.σ. σήμερα) στην προπόνηση της Λεϊσόες και έτσι δεν θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του με τους οποίους ήταν μαζί τους τελευταίους πέντε μήνες».


Την ίδια στιγμή, ο Τσουμάγκας Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα leixoessc.pt αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του: «Ένα επείγον θέμα απαιτεί από μένα να επιστρέψω στην Ελλάδα, αμέσως. Είμαι λυπημένος γιατί δεν μπορώ ούτε να αποχαιρετήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά τους κάνω από εδώ μία μεγάλη αγκαλιά.

Μου άρεσε πολύ στη Λεϊσόες... Είναι ένα καλό club, με φιλικούς ανθρώπους και πολύ κόσμο. Αισθάνθηκα σαν να ήμουν στο σπίτι μου. Μακάρι να μπορούσε να συνεχίσω και να βοηθούσα την ομάδα στο δεύτερο γύρο, αλλά δεν είναι δυνατόν. Έτσι είναι η ζωή. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ τα νέα και να μαθαίνω για τη Λεϊσόες. Ίσως μία μέρα γυρίσω».

Ο Τσουμάγκας είχε 12 συμμετοχές (έχει δεχθεί τέσσερις κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα σε αυτά τα παιχνίδια) στη Β’ Πορτογαλίας, ενώ είχε και τέσσερις συμμετοχές για το Κύπελλο. Στην Ελλάδα ο Τσουμάγκας αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στη πρώτη ομάδα του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ