2013-01-02 13:23:54
Φωτογραφία για Ο Φέργκιουσον δήλωσε ότι θα συνεχίσει για 2-3 χρόνια!
Ο Άλεξ Φέργκιουσον παρά τα 71 του χρόνια δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει άμεσα από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που δήλωσε μετά το ματς με την Γουίγκαν.

"Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Ακόμα κι αν καταφέρεις να τον νικήσεις, τότε έχεις μπροστά σου έναν χειρότερο αντίπαλο που ακούει στο όνομα μοναξιά", έχει πει μία ψυχή.

Ο Άλεξ Φέργκιουσον έχει κατορθώσει να φέρει στα μέτρα του και τους δυο "εχθρούς", αφού παραμένει στις επάλξεις παρά τα 71 του χρόνια και απολαμβάνει τη... μοναξιά της κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα σε ερώτηση που του έγινε, μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ με 4-0 επί της Γουίγκαν, για το πότε σκέφτεται να εγκαταλείψει τους πάγκους, τόνισε πως θα παραμείνει "κόκκινος διάβολος" για τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα.

"Ελπίζω να μείνω στους πάγκους λίγο ακόμα. Δεν υπάρχει κανείς αντικαταστάτης στην ατζέντα σας διαβεβαιώνω. Εξάλλου είναι δύσκολο, αφού τα ονόματα που ακούγονται είναι σε ομάδες", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Μιλάτε για έναν νεαρό προπονητή με προοπτική. Θα είναι όμως έτσι σε δυο χρόνια; Θα είναι διαθέσιμοι; Γουαρδιόα, Μουρίνιο, Μόγιες και άλλοι επιτυχημένοι προπονητές έχουν τα δικά τους σχέδια".

Για το πότε σκέφτεται να σταματήσει, απάντησε διπλωματικά: "Ποιος ξέρει που θα βρίσκομαι σε 2-3 χρόνια από τώρα;"

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ