2013-01-02 12:54:04
Φωτογραφία για ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΕΡ ΚΑΙ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΒΑΖΟΥΝ... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ
Πολύ συζήτηση έγινε τώρα τελευταία από τους Ισπανούς για τον Νταβίντ Φουστέρ και τη Βαλένθια. Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν συνεχώς στο προσκήνιο από τη στιγμή που ανέλαβε προπονητής στην ισπανική ομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και μερίδα του Τύπου τον παρουσίαζε ως έναν από τους πιθανούς στόχους της ομάδας κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Φουστέρ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον του πρώην προπονητή του, αλλά σύμφωνα με νέο δημοσίευμα και συγκεκριμέν της "lasprovincias.es", η Βαλένθια βάζει τέλος στα όποια σενάρια, καθώς κρίθηκε σωστό να μην κάνει κάποια κίνηση.

«Περισσότερο επιθετικός είναι ο Νταβίντ Φουστέρ», γράφει το κείμενο σχετικά με τους παίκτες που θα μπορούσαν να είχαν βοηθήσει τη Βαλένθια και συνεχίζει.

«Θα αντιμετωπίσει τη Λεβάντε στο Europa League με τον Ολυμπιακό. Ήταν υπό τις οδηγίες του Βαλβέρδε, αλλά τη φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποφασίστηκε να μην γίνει κάποια κίνηση απόκτησής του», σημειώνει το ρεπορτάζ, βάζοντας τέλος στα όποια μεταγραφικά σενάρια εμφανίστηκαν για τον Φουστέρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ