2012-12-31 09:29:03
Φωτογραφία για Η αναμονή που... σκοτώνει
Το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ περιλάμβανε (τουλάχιστον) μία κίνηση την εβδομάδα που "κλείνει". Ωστόσο, στις τρεις υποθέσεις που απασχολούν τον Δικέφαλο παρατηρείται στασιμότητα, η οποία πηγάζει από τις αμφιβολίες των ομάδων που έχουν τα δικαιώματα των παικτών.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ξεκινώντας από την περίπτωση του Αντρέ Βιεϊρίνια, στη Βόλφσμπουργκ, μάλλον δεν έχουν αποφασίσει, τι θέλουν να κάνουν με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Γνωρίζουν τι τρέχει μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Βιεϊρίνια, μάλλον θέλουν... κάτι παραπάνω για να μπουν σε ουσιαστικές συζητήσεις με την ελληνική ομάδα.

Σχετικά με τον Λούκας, είναι φανερό ότι στη Καρπάτι επιδιώκουν να πείσουν τον Ισπανό να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Είναι προφανές ότι η επιλογή τους εμπεριέχει υψηλό βαθμό ρίσκο, έχουν στη διάθεσή τους ένα διάστημα έξι μηνών, αφού το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Δεκέμβριο του 2013.


Το πιθανότερο είναι να επιλέξουν οι Ουκρανοί να μην τον παραχωρήσουν τον Ιανουάριο και στο διάστημα που θα μεσολαβήσει έως το καλοκαίρι, είτε να τον πείσουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο, είτε να τον πουλήσουν με περισσότερα χρήματα.

Σχετικά με την περίπτωση του Λάζοβιτς, παρότι η υπόθεση έδειχνε αρκετά ξεκάθαρη, έχει περιπλεχθεί. Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν σκοπεύει να αποδεσμεύσει τον παίκτη δίχως αντίτιμο, αν και δεν τον υπολογίζει. Ο Σέρβος επιθετικός ελπίζει ότι θα του παρουσιαστεί η προοπτική παρουσίας σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, είναι σαφές ότι όλα θα εξαρτηθούν από τον διαθέσιμο χρόνο του ΠΑΟΚ. Αν δηλαδή η ελληνική ομάδα έχει τη βούληση να περιμένει και να επιμείνει, ενδεχομένως να κερδίσει κάτι. Αν όχι, μάλλον θα πρέπει να οριοθετήσει άλλους μεταγραφικούς στόχους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ