2012-12-31 09:25:04
Φωτογραφία για Τι θέλει να ξεχάσει από τη χρονιά που φεύγει η Ντορέττα Παπαδημητρίου;
Αναμφισβήτητα η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Είναι αδύνατον να μην την προσέξει κάποιος, αφού με το σεξ απίλ και τη γοητεία της, μπορεί να μαγέψει τους πάντες.

Το τελευταίο διάστημα το τηλεοπτικό κοινό έχει τη χαρά να την απολαμβάνει κάθε Κυριακή, καθώς συμμετέχει στο σόου χορού "Dancing with the stars”. Η λαμπερή ηθοποιός λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2012 σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει.

Τι "γεύση" όμως της άφησε το έτος αυτό; "Ήταν η πρώτη καλή χρονιά μετά από μια σειρά δύσκολων χρόνων. Τα προηγούμενα τρία ήταν αρκετά δύσκολα, το 2012 ήταν πολύ καλό. Αν εξαιρέσεις το καλοκαίρι κατά το οποίο έζησα κάτι πολύ τραγικό, το ατύχημα του μικρού μου γιου και ήταν κομβικό σημείο, ακραίο γεγονός.

Είχα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Γενικά έζησα ωραίες εμπειρίες, έκανα ωραία πράγματα στη δουλειά μου, γνώρισα ευχάριστους ανθρώπους", δήλωσε στο περιοδικό "Glam".

Όταν ρωτήθηκε για το τι εύχεται να συμβεί το 2013 απαντά:"Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας, εγώ και τα παιδιά μου, ο Κώστας (σ.σ πρώην σύζυγός της). Με αυτό που μου συνέβη το καλοκαίρι είναι το πρώτο που μπορώ να σου πω αμέσως.

Μετά να γίνονται πράγματα που θα με εξελίξουν και ως επαγγελματία και ως άνθρωπο, να υπάρχει ηρεμία, να μην υπάρχουν εντάσεις γιατί δεν τις μπορώ". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ