2012-12-29 14:47:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Σ'αγαπάω αλλά στο Θέατρον Πάνθεον
Το τριήμερο μετά την Πρωτοχρονιά, 2,3 και 4 Ιανουαρίου 2013 θα έρθει τελικά για να παρουσιαστεί στην Πάτρα, στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον στη Δημητρίου Γούναρη και Κανακάρη, η παράσταση «Σ'αγαπάω αλλά» που παίζεται με επιτυχία από το περασμένο καλοκαίρι στο θέατρο Αθηνά στην οδό Δεριγνύ και Πατησίων, στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια χαριτωμένη διαδραστική «ζευγαρο-κωμωδία» με ένα θέμα οικείο σε όλους, τον γάμο και το διαζύγιο.

Μπορεί μία «τρίχα» να φέρει τα πάνω κάτω σε ένα λαϊκό ζευγάρι απ'το Μενίδι, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια γάμου; Ένα οικόπεδο μπορεί να σπάσει μία κουμπαριά; Ένα γιαπί στους Θρακομακεδόνες μπορεί να φτάσει στα άκρα ένα φαινομενικά τέλειο ζευγάρι μεγαλοδικηγόρων; Και - κυρίως - πώς μπλέκονται μέσα σε όλα αυτά ένα απορρυπαντικό, η Ελληνική Αστυνομία, ένα μωρό στην Κίνα, o Παναθηναϊκός και μία Μις Μάρτιος στον μπιντέ;

Τελικά πόσο αγαπάμε στον άλλο την δύναμη ή τις αδυναμίες του; Υπάρχει έρωτας μετά το γάμο; Σχέσεις μετά την οικονομική κρίση; Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα συμβαίνουν στη διαδραστική «ζευγαρο-κωμωδία» των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, που μετά το έργο «Το μήλο» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Θανάση Τσαλταμπάση, επανέρχονται δριμύτεροι, με ένα θέμα γνώριμο και πολυσυζητημένο.


Την παράσταση υπογράφει σκηνοθετικά ο Γιώργος Βάλαρης ενώ παίζουν οι γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί Αλέξανδρος Σταύρου (Κλεμμένα όνειρα), Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία και είναι σύζυγος στην πραγματικότητα του Αλέξανδρου Σταύρου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Ιωσήφ Μαρινάκης.

Συντελεστές

Σκηνικά: Λία Ασβεστά. Κοστούμια: Χριστίνα Καρύδη. Μουσική- ηχητική επιμέλεια: Νίκος Ραμός. Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου. Χορογραφία: Yota Kariotis. Βοηθός σκηνοθέτη: Καλλιόπη Κοτζαηλία. Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοίδης.

Οι ώρες παραστάσεων στο Πάνθεον θα είναι 18.30 και 21.15 ενώ θα ισχύσουν και εισιτήρια ΟΓΑ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ