2012-12-29 14:45:08
Φωτογραφία για Ο Λίπι συμβουλεύει τη Μίλαν να πάρει τον Ντρογκμπά
Πεπεισμένος ότι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι ο κατάλληλος για την επίθεση της Μίλαν καθώς μπορεί να συνθέσει τρομερό δίδυμο με τον Ελ Σααρουί, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Μαρτσέλο Λίπι.

"Εάν οι Ρομπίνιο και Πάτο αφήσουν πράγματι τη Μίλαν, τότε πιστεύω ότι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ταιριάζει περισσότερο στη Μίλαν από ότι στη Γιουβέντους", τόνισε ο Λίπι μιλώντας στην "Gazzetta dello Sport" και συνέχισε:

"Τον αντιμετώπισα πρόσφατα ως προπονητής της Γκουανγκζού και παραμένει θηρίο. Κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ντρογκμπά θα ήταν μία πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα της Μίλαν τόσο στη Serie A όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από τεχνική άποψη θα συνεργαζόταν εξαιρετικά με τον Ελ Σααρουί".

Παράλληλα όμως, ο "Πολ Νιούμαν" του ιταλικού ποδοσφαίρου εξέφρασε την δυσπιστία του για το κατά πόσο είναι εφικτή η επιστροφή του Ιβοριανού στην Ευρώπη: "Ο Ντρογκμπά δεν επέλεξε να πάει στην Κίνα ακολουθώντας την καρδιά του ή παίρνοντας μία ποδοσφαιρική απόφαση.


Το έκανε αποκλειστικά για τα χρήματα καθώς κερδίζει 1.000.000 ευρώ το μήνα. Νομίζετε ότι θα δεχτεί να κατεβάσει στο μισό τις αποδοχές του για να έρθει να παίξει στην Ιταλία; Έχω τις αμφιβολίες μου".

Επιπλέον, ο 65άχρονος τεχνικός χαρακτήρισε τη Γιουβέντους την πιο δυνατή ομάδα της Serie A και συνέκρινε το δημιούργημα του Κόντε με τη "δικιά του" Γιουβέντους αλλά και αυτή των Τραπατόνι και Καπέλο, ενώ παρομοίασε τον Ελ Σααρουί με τον Ντελ Πιέρο.

"Μου θυμίζει πολύ τον Ντελ Πιέρο. Και οι δύο αρέσκονται να ξεκινούν από τα αριστερά και να "κόβουν" προς ταμέσα ψάχνοντας το γκολ με δυνατά σουτ.

Δεν έχει ακόμα την ποιότητα του Ντελ Πιέρο όμως εξελίσσεται και μπορεί να γίνει ακόμα πιο εκρηκτικός στην επίθεση".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ