2012-12-29 14:40:08
Φωτογραφία για ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ... ΑΒΡΑΑΜ!
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τη Βέροια, τυπικά, έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες, αλλά, όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον στις προπονήσεις της ομάδας το κλέβει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων –προ ημερών- συμμετείχε σε μέρος του ομαδικού προγράμματος προσφέροντας λόγους για χαμόγελα σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, χαμόγελα που σήμερα το απόγευμα μπορούν να γίνουν ακόμα πιο πλατιά Και αυτό γιατί ο Αβραάμ δείχνει καλύτερος και δυνατότερος μέρα με την ημέρα. Έτσι και στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο διεθνής αμυντικός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με σκοπό να δοκιμάσει και πάλι να μπει στους ομαδικούς ρυθμούς και –με την ευχή όλων- να συμμετάσχει σε μεγάλο μέρος του προγράμματος που ακολουθούν οι συμπαίκτες του.

Εάν το απόγευμα ο αγωνιστικός χώρος είναι κατάλληλος –διότι αναμένεται να χαλάσει ο καιρός- τότε ο αρχηγός των ερυθρόλευκων θα δοκιμάσει και πάλι το πόδι του.

Πάντως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να μην συμβεί καθώς μπορεί να κριθεί ότι οι καιρικές συνθήκες εγκυμονούν κινδύνους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ