2012-12-27 07:59:05
Φωτογραφία για Ερντογάν: «Ντροπή στους Καθηγητές»
Ο Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επέκρινε δριμύτατα τους καθηγητές των φοιτητών που διαμαρτυρήθηκαν εναντίον του στην πανεπιστημιούπολη του Middle East Technical University (ODTÜ), στις 18 Δεκεμβρίου.

«Nτροπή! Ντροπή στους καθηγητές που διδάσκουν τέτοιους φοιτητές. Οι εκπαιδευτικοί πρέπει πρώτα να διδάξουν τους φοιτητές τους το σεβασμό. Κάποτε υπήρξαμε και εμείς φοιτητές, αλλά ποτέ δεν καταφύγαμε στη βία. Οι φοιτητές έκαψαν ελαστικά αυτοκινήτων, πέταξαν πέτρες και ξύλα, αλλά κανείς δεν επικρίνει αυτούς  και τη στάση τους.  Η βία και η τρομοκρατία είναι διαμαρτυρία;» είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη γενική συνέλευση του Συμβουλίου Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων (DEİK) στην πρωτεύουσα της Άγκυρας.

Ο Ερντογάν επίσης σχολίασε για μια ακόμη φορά την αρχή της διάκρισης των εξουσιών. Αυτή τη φορά, ο στόχος ήταν η αντιπολίτευση και τα μέσα ενημέρωσης.

«Είναι μια παλιά ασθένεια της αντιπολίτευσης και των μέσων ενημέρωσης, να απομονώνουν  μία φράση από τη συνολική δήλωση και να γράφουν σενάρια βάσει αυτής. Ο κεντρικός ηγέτης της αντιπολίτευσης [Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου] προσπαθεί  να κάνει εισαγωγή στο μάθημα της πολιτικής επιστήμης, αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε ποτέ να περάσει το μάθημα.  Αποτυγχάνει συνεχώς», δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός.

Κατά την επίθεσή του στα μέσα ενημέρωσης, ο Ερντογάν πρόσθεσε: «Έχουμε πρόβλημα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αποστολή τους είναι να ανακοινώνουν καλά πράγματα στο λαό και αυτό είναι το ζητούμενό μου. Όμως αύριο θα δείτε πρωτοσέλιδα που, για μία ακόμη φορά θα γράφουν πως ο Πρωθυπουργός χτύπησε τα μέσα ενημέρωσης».

Ομάδα Ειδήσεων e-afipnisi
InfoGnomon
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ