2012-12-24 08:53:11
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ!
Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι ο Γκεόργκι Σερμαντίνι! Η συμφωνία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και ο Γεωργιανός σέντερ αναμένεται ως την Τρίτη στην Αθήνα.

Σε μία μεταγραφική έκπληξη προχωρούν οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, που βάζουν στη φαρέτρα τους ακόμα έναν παίκτη που το 2009 κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό την Ευρωλίγκα στο Βερολίνο. Μετά τους Σπανούλη και Περπέρογλου, οι ερυθρόλευκοι παίρνουν και τον Σερμαντίνι από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αξιοποιώντας έτσι την έκτη θέση ξένου που υπήρχε κενή στο ρόστερ τους.

Ο Γεωργιανός, Γκιόργκι Σερμαντίνι έμεινε ελεύθερος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Ολυμπιακός. Συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν επέκτασης.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο πρώην παίκτης των "πράσινων" βρισκόταν και τώρα μεταξύ των παικτών που εξετάζουν ο Παναθηναϊκός για την θέση στο «5», έπειτα από τον τραυματισμό του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν είχαν προχωρημένες επαφές, με αποτέλεσμα να επέμβει δραστικά ο Ολυμπιακός και να τον κάνει δικό του.

Ο 23χρονος άσος (2,16) είχε φέτος 4,8 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 9:43 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα με την ομάδα του λαού. Πέρυσι με την Καντού είχε 10,9 πόντους και 5,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στον Παναθηναϊκό είχε αγωνιστεί από το Νοέμβριο του 2008 μέχρι το καλοκαίρι του 2010, όταν και μετακόμισε στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ