2012-12-22 08:46:54
Φωτογραφία για Άρης καλεί Άγιο Βασίλη!
Οι παλιοί λένε όπου φτώχεια και γκρίνια… Στον Άρη περισσεύουν και τα δυο. Και η φτώχεια και η γκρίνια. Από το καλοκαίρι, όταν κατακάθισε η χρυσόσκονη των πολλών ξένων παικτών, της εκπληκτικής πορείας στην Ευρώπη, των τελικών στο κύπελλο, η εικόνα που ξεπρόβαλλε κι αντίκρισε η κιτρινόμαυρη οικογένεια ήταν εξόχως αποθαρρυντική. Αν μιλούσαμε για «κρανίου τόπο», δεν θα ήταν υπερβολή.

Χρέη, προβλήματα, έλλειψη συσπείρωσης στα όρια του διχασμού, αμφισβήτηση στην αποτελεσματικότητα του μοντέλου της Λέσχης, το οποίο αποτελούσε το μεγάλο καμάρι του Άρη. Δεν είναι και λίγα. Από το περασμένο καλοκαίρι, ο Άρης βαδίζει με γκρίνια μέσα στη φτώχεια του. Με τα λάθη να συνεχίζονται, έχοντας ως «καθρέπτη» την πορεία της ομάδας στο χορτάρι, με τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή (μόλις 13 βαθμών) της δεκαετίας.

Στον Άρη τα προβλήματα περισσεύουν. Θα μπορούσε να κάνει κι… εξαγωγή. Και παρόλα αυτά, αντί να βρίσκονται λύσεις και να προβλέπονται καταστάσεις φτάσαμε τις τελευταίας βδομάδες σε φαινόμενα, όπου το «διοικείν εστί προβλέπειν» πάει περίπατο.


Τα όσα δήλωσε (ουσιαστικά κατήγγειλε) ο Κώστας Καπετάνος αξίζει τον κόπο να απασχολήσουν όλους όσους πραγματικά νοιάζονται για το καλό του Άρη. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής κατέθεσε την πρώτη προσφυγή της νέας περιόδου, υπογραμμίζοντας ότι δεν το έκανε για οικονομικούς λόγους.

Άλλωστε πέρσι, ουσιαστικά έπαιξε μια χρονιά απλήρωτος, ενώ και φέτος τα χρήματα που μπήκαν στις τσέπες του είναι ελάχιστα. Πρόσφατα ο αδελφός του, ο ξενιτεμένος Παντελής Καπετάνος, είχε ομολογήσει ότι «στέλνω δανεικά στον Κώστα». Απίστευτα πράγματα Ο Καπετάνος μίλησε για πρόσωπα (Αλκαράθ, Ζαμπέτας) και καταστάσεις που μειώνουν και εξαφανίζουν και το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κρατήσει μια ομάδα μακριά από τα προβλήματα: την αξιοπρέπεια. Κατήγγειλε ότι ο Ισπανός προπονητής μέσα σε μια μέρα πέταξε εκτός ομάδας, βασικούς ποδοσφαιριστές και έμπειρους, παίρνοντας εντολές από άλλους!

Με άλλα λόγια κατέδειξε ότι επικρατεί μια νοσηρή κατάσταση στα αποδυτήρια και η ομάδα αυτή τη στιγμή αντί να είναι συσπειρωμένη, βρίσκεται στη δίνη μια απίστευτης και καταστροφικής εσωστρέφειας.

Όλα αυτά είναι πολύ πιο άσχημα, από το να βάζει γκολ ή να παίρνει βαθμούς η ομάδα. Γιατί χωρίς αυτά δεν μπορεί να λειτουργήσει καμία ομάδα. Ο Άρης νοσεί. Και «καλεί» τον Άγιο Βασίλη να του φέρει ηρεμία, συσπείρωση και καθαρό μυαλό, μαζί με χρήματα που θα επουλώσουν μέρος από τις μεγάλες του ανοιχτές πληγές. Όσο είναι καιρός. Πριν πάρει αμετάκλητη  πορεία προς την απόλυτη καταστροφή.
sport2310.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ