2012-12-22 08:42:02
Φωτογραφία για Ερώτηση αναγνώστη για το ελεύθερο ωράριο καταστημάτων ή  μήπως βολεύουν τα λουκέτα;
Είναι να απορεί κανείς με το μέγεθος της τρέλας που κουβαλάνε οι μαγαζάτορες.

Οι συνθήκες της αγοράς άλλαξαν άρδην ο κοσμάκης ολημερίς τρέχει και δε φτάνει και αυτοί θέλουν να τον στριμώξουν στα μαγαζιά τους τις ώρες που γουστάρουν.

Χιλιάδες εργαζόμενοι επιστρέφουν ξεθεωμένοι μετά τις 8 το βράδυ στα σπίτια τους και δεν μπορούν να ξεμυτίσουν ούτε για να αγοράσουν γάλα και απομένει μόνο το Σάββατο για να κάνουν όλες τις δουλειές όπου μέσα σε ένα ασφυκτικό ωράριο 9 με 3 το μεσημέρι που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά, δίνουν αγώνα δρόμου για να καλύψουν όλες τους τις ανάγκες. Και τι να πρωτοκάνουν, να πάνε στη λαϊκή, στα super market, να μαγειρέψουν, να πάνε για ρούχα, για παπούτσια, για είδη σπιτιού και ένα σωρό άλλα πράματα που χρειάζεται η οικογένεια και το σπίτι.

Έτσι όταν κλείνουν τα μαγαζιά στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου οι καταναλωτές τρέχουν να ολοκληρώσουν τα ψώνια τους στις πολυεθνικές που είναι ανοιχτές μέχρι τις 8 το βράδυ και δεν πέφτει καρφίτσα από την πολυκοσμία. Φαίνεται ότι οι ξένοι έπιασαν το σφυγμό της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, τι στιγμή που οι Έλληνες συνάδελφοί τους προσπαθούν μάταια να τους μαντρώσουν σε ωράρια της αρεσκείας τους.


Αντί λοιπόν οι εκπρόσωποι των λουκέτων της αγοράς να παριστάνουν τους αδιάλλακτους καλό θα είναι να περάσουν μια βόλτα από κει για να δουν τι γίνεται μπας και τους κοπεί η φόρα και συνέλθουν.

Το ίδιο και με τα φαρμακεία. Πόσες φορές από Παρασκευή βράδυ που μας γράφει συνταγή ο γιατρός καταλήγουμε να πάμε την Τρίτη το απόγευμα να την εκτελέσουμε στο φαρμακείο που συναλλασσόμαστε, γιατί Σάββατο και Κυριακή είναι κλειστά, Δευτέρα πρωί που είναι ανοιχτά εμείς εργαζόμαστε ενώ το απόγευμα είναι κλειστά, το ίδιο και την Τρίτη το πρωί και απομένει το βράδυ της Τρίτης μετά τη δουλειά να πάμε να εξυπηρετηθούμε.

Σταματήστε λοιπόν να καταστρέφετε την αγορά με τους ανεύθυνους περιορισμούς σας και πάτε κατευθείαν στην ολοήμερη, στην 7ήμερη αλλά και στην 24ωρη εξυπηρέτηση των καταναλωτών που τους έχετε τρελάνει με τα απίθανα ωράριά σας με τις πολυεθνικές να τρίβουντα χέρια τους από τις χρυσές δουλειές που χάρη σε σας κάνουν, εκτός και αν αυτό επιδιώκετε.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ