2012-12-22 08:42:31
Φωτογραφία για Τυπική διαδικασία για ΠΑΟΚ
Με θετικό τρόπο θέλουν να κλείσουν στον ΠΑΟΚ την χρονιά, υποδεχόμενοι τον Αιγινιακό για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Δώνης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τον Αιγινιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, στη ρεβάνς του 1-3 της Κατερίνης (20:00, OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει τους Θεσσαλονικείς με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί για πρώτη φορά ο Γιακουμής, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολόπουλο, Βιβιάν, Ιντζίδη και Σταφυλίδη.

Ως «κόφτης» θα παίξει ο Κίτσιου, ενώ εσωτερικοί χαφ θα είναι ο Παναγιωτούδης και ο Ρομπέρ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Γιάννου, Λόρενς και Πέλκας.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος (επέστρεψε από την αποθεραπεία του), Κουμάλο (τελευταία παρουσία πριν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής), Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Πόποβιτς και Κάτσε.

Ο Δώνης έχει ζητήσει προσοχή από τους παίκτες του και απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι, προκειμένου η χρονιά να τελειώσει στο ίδιο καλό κλίμα που επικρατεί μετά το σημαντικό «διπλό» στα Γιάννενα.

Εν τω μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν χάνει τελικά κανένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ όσο σημαντικό ή ασήμαντο κι αν είναι.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ