2012-12-21 01:50:04
Φωτογραφία για «Συμφωνήσαμε με Παναθηναϊκό!»
Ο γενικός διευθυντής της Μάλαγα, Μανόλο Ρούμπια, επιβεβαιώνει... στο gazzetta.gr τη συμφωνία με τους «πράσινους», για ανταλλαγή του Γκιστ με τον Πάνκο και ο Σέρβος ατζέντης του, το προχωράει ακόμη περισσότερο!

Η αρχική διάψευση!

Δεν είχαν περάσει λίγα λεπτά μετά τη λήξη του προχθεσινού νικηφόρου αγώνα (88-67) της Ουνικάχα με τη νεοφώτιστη CB Canarias για το ισπανικό πρωτάθλημα, όταν ο 26χρονος Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ, μιλώντας στους ρεπόρτερ της ομάδας, επιχείρησε να διαψεύσει τον... ρουφιάνο του διαδικτύου! Άλλωστε, λίγες ώρες νωρίτερα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook είχε αναρτηθεί η εξής δημοσίευση: "Το αποψινό παιχνίδι ίσως είναι το τελευταίο μου με τη φανέλα της Μάλαγα. Φεύγω για τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς δεν με θέλει, έτσι δεν θέλω κι εγώ να μείνω για να ζεσταίνω τον πάγκο"! Όπως ήταν φυσιολογικό, μετά το τέλος του αγώνα, όλοι οι δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του κι εκείνος προσπάθησε να... δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!


Υπαναχώρηση πριν την συμφωνία!

Χθες, ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Μέριλαντ με την πολύ μέτρια, μέχρι στιγμής πορεία στην λίγκα ACB (μ.ο. 4,9π. & 3,1ρ. σε 19'), ξαναχτύπησε και πάλι, ενημερώνοντας τους "φίλους του" σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ομάδων, επαναλαμβάνοντας όμως την επιθυμία του να φύγει από την Ανδαλουσία: "Ακόμη τίποτε δεν έχει τελειώσει. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκονται σε εξέλιξη, θα δούμε, ίσως παραμείνω στην Ουνικάχα, αν και τη δεδομένη στιγμή, δεν θέλω", έγραψε το απόγευμα ο Τζέϊμς Γκιστ, που αυτή την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να μετακομίσει στην Αθήνα και να φορέσει την επίσης "πράσινη" φανέλα του Παναθηναϊκού, αντικαθιστώντας τον Ντέργουιν Κίτσεν, που δόθηκε δανεικός στην Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ.

Η "οψιόν", τα 50 χιλιάρικα και το ΝΒΑ!

«Το μοντέλο ανταλλαγής παικτών του ΝΒΑ, μπορεί να βρει εφαρμογή και στην Ευρωλίγκα! Ειδικότερα αν οι δύο ενδιαφερόμενες ομάδες έχουν το ίδιο χρώμα φανέλας!», έγραψε με νόημα στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο Σέρβος ατζέντης του Άντι Πάνκο, Μίροσλαβ Ραζνάτοβιτς, όταν πλέον είχε σιγουρευτεί ότι οι δύο πλευρές είχαν βρει σημείο επαφής και το deal δεν μπορούσε πια να χαλάσει! Μοναδικό αγκάθι ήταν η "οψιόν" που υπήρχε στο συμβόλαιο του 34χρονου Αμερικανού φόργουορντ του "τριφυλλιού" για τον 2ο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά και αυτό ξεπεράστηκε με παρέμβαση του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου που προθυμοποιήθηκε να του καταβάλλει 50.000 δολάρια μετρητά για να λύσει τη συνεργασία και να μετακομίσει στην Μάλαγα, μόνο για μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν!

«Μένουν μόνο οι τελικές υπογραφές!»

Όταν το gazzetta.gr συνομίλησε με τον γενικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Μανόλο Ρούμπια, το νερό - για την οριστικοποίηση μίας ακόμη μετεγγραφικής κίνησης των "πρασίνων" - είχε ήδη μπει στ' αυλάκι! «Η συμφωνία είναι τελειωμένη! Μέχρι πριν από λίγη ώρα, ανταλλάσσαμε έγγραφα και το πρωί της Παρασκευής η πρωτότυπη αυτή ανταλλαγή θα επισημοποιηθεί με τις υπογραφές που θα πέσουν και από τις δύο πλευρές. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης, γιατί θέλαμε έναν ψηλό που να μπορεί να σουτάρει από μακριά και στο πρόσωπο του Πάνκο, βρήκαμε έναν παίκτη που - εδώ στην Ισπανία - έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει πολύ αποτελεσματικά. Ευχόμαστε στον Τζέϊμς να έχει καλή επιτυχία στην Αθήνα!», ήταν τα λόγια του Ισπανού παράγοντα, με τον οποίο επικοινωνήσαμε σχεδόν περασμένα μεσάνυχτα.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ