2012-12-21 01:42:07
Φωτογραφία για Βίασε συμφοιτήτρια του αφού την μέθυσε
Μετά από έξοδο για φαγητό αντί να την οδηγήσει στο σπίτι της , την πήγε στο δικό του χτυπώντας την βίαια προτού την βιάσει

Όταν η 26χρονη φοιτήτρια δεν ενέδωσε στις προθέσεις του, ο 33χρονος φοιτητής με καταγωγή από την Νιγηρία την γρονθοκόπησε και χωρίς την θέληση της, την ανάγκασε να κάνει έρωτα μαζί του.

Όλα ξεκίνησαν, όταν οι δυο συμφοιτητές μετέβηκαν για φαγητό σε εστιατόριο της Λάρνακας και αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, η 26χρονη του ζήτησε να την πάρει στο διαμέρισμα της στην Λευκωσία όπου διέμενε. Ο ίδιος όμως, αντί να πράξει αυτό, την οδήγησε στο δικό του όπου την κτύπησε στο πρόσωπο και την βίασε.

Μετά το περιστατικό, αφού της κατάφερε και τραύματα σε όλο της το σώμα , την ανάγκασε να κάνει μπάνιο και την μετέφερε στο σπίτι της. Η παραπονούμενη, την ίδια στιγμή, επικοινώνησε με τον αστυνομικό σταθμό Λυκαβηττού όπου ανέφερε το συμβάν και έκανε την σχετική καταγγελία.

Ο ύποπτος συνελήθη και οδηγήθηκε ενώπιων του κακουργιοδικείου Λάρνακας, το όποιο αφού συνεδρίασε, αποφάσισε ότι ο Νιγηριανός φοιτητής είναι ένοχος και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 ετών.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ