2012-12-20 10:47:04
Φωτογραφία για Η μητέρα του μακελάρη θα τον έστελνε στο ψυχιατρείο
Tην ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να βρει στοιχεία προκείμενου να καταλάβει τι οδήγησε τον μακελάρη του Κονέκτικτατ στο να σκοτώσει 27 ανθρώπους, ανάμεσά τους 20 μικρά παιδιά, η μαρτυρία ενός φίλου της οικογένειας Λάνζα στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ίσως ρίξει «φως» στην υπόθεση...

Ο 25χρονος πεζοναύτης είπε ότι η μητέρα του δράστη, Νάνσι, ετοιμαζόταν να στείλει το γιο της σε ψυχιατρικό ίδρυμα, κάτι το οποίο ο 20χρονος Άνταμ δεν μπορούσε να δεχτεί.

Ο νεαρός είχε εξοργιστεί με τα σχέδια της μητέρας του η οποία είχε ξεκινήσει ήδη τις σχετικές διαδικασίες.

Μάλιστα, πίστευε ότι η 52χρονη Νάνσι, η οποία ήταν συλλέκτρια όπλων και του είχε μάθει σκοποβολή, αγαπούσε περισσότερο από εκείνον τα παιδιά στο σχολείο «Σάντι Χουκ» στο οποίο εργαζόταν ως εθελόντρια και με τα οποία περνούσε αρκετό από τον ελεύθερό της χρόνο.

Για την ώρα, οι έρευνες τις αστυνομίας εστιάζονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Λάνζα, ο οποίος βρέθηκε κατεστραμμένος.


Πάντως, εκτός από πολλούς γνωστούς του που τον περιέγραψαν ως ένα έξυπνο, ήσυχο αλλά αντικοινωνικό παιδί, αποκαλυπτικές είναι και οι δηλώσεις της κομμώτριας του 20χρονου δολοφόνου.

Η στυλίστρια Diane Harty είπε ότι ο Άνταμ πήγαινε να κουρευτεί συνοδευόμενος πάντα από την μητέρα του, ενώ ποτέ δεν κοιτούσε ή μιλούσε σε κανέναν.

«Ένιωθα πολύ άβολα μαζί του. Δεν είχα ακούσει ποτέ τη φωνή του αλλά ούτε και η Νάνσι μας μιλούσε πολύ» είπε η γυναίκα.

Μια άλλη εργαζόμενη στο συγκεκριμένο κομμωτήριο είπε ότι η Νάνσι έδινε πάντα οδηγίες στο γιο της για το που να πάει και τι να κάνει.

«Ο Άνταμ κουνιόταν μόνο όταν του έλεγε η μητέρα του. ¨οταν του μιλούσαμε εμείς ήταν σαν να μην υπήρχαμε» είπε.

dimotikosafari.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ