2012-12-20 10:42:03
Φωτογραφία για ΤΡΕΛΗ... «ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ» ΜΕ ΤΑΤΟ - ΜΕΝΔΡΙΝΟ;
Τρελή... «καραμπόλα» είναι πιθανό να υπάρξει ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο και ΟΦΗ, σύμφωνα με δημοσίευμα, με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Τάτο και Κώστα Μενδρινό.

Συγκεκριμένα πολύ κοντά στον Πανιώνιο βρίσκεται ο Ανδρέας Τάτος, σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του χωριού» της "SportDay".

Μάλιστα, αν ο διεθνής χαφ ενταχθεί στο ρόστερ των Νεοσμυρνιωτών, τότε - όπως ισχυρίζεται το ρεπορτάζ της εφημερίδας - είναι πιθανό ο Κώστας Μενδρινός να γίνει παίκτης του ΟΦΗ!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ενδιαφέρον για τον Τάτο έχουν εκδηλώσει αρκετές ομάδες που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα. Άρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Πλατανιάς είναι κάποια από τα ονόματα των ομάδων που ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα, όμως ο παίκτης του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα καταλήξει στον Πανιώνιο!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 23χρονος παίκτης θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στους «κυανέρυθρους» και αν τελικά συμβεί αυτό, ο Μενδρινός θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο 27χρονος παίκτης αναμένεται να αγωνιστεί στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον οποίο θα αποχωρήσει από την Πλατεία είναι οικονομικοί και το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρας του.

Φαίνεται ότι οι Κρητικοί του εγγυήθηκαν ότι θα πάρει τα χρήματά του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ