2012-12-19 15:04:08
Φωτογραφία για liberte-algerie.com : ΚΛΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ...
Ο Τζαμέλ Αμπντούν κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Αλγερίας ενόψει Κόπα Άφρικα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μετάσχει κιόλας.

Αφορμή για αυτό έχει σταθεί ο τραυματισμός του παίκτη του Ολυμπιακού, που σύμφωνα με τους υπολογισμούς, θα είναι αμφίβολος τη στιγμή που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση και το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Διάφορες ιστοσελίδες της χώρας του αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να «κοπεί» από την αποστολή ο Αλγερινός, αφού όπως είναι γνωστό, ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς έχει συμπεριλάβει 24 παίκτες αρχικά, αλλά 23 θα ταξιδέψουν στη Νότια Αφρική.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "liberte-algerie.com" σημειώνει... «Ο Αμπντούν κλήθηκε διότι έκανε καλές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και στο Champions League. Ο μέσος του Ολυμπιακού δεν είναι ακόμα σίγουρο πως θα πάρει μέρος στο Κόπα Άφρικα, λόγω του τραυματισμού του που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για τρεις εβδομάδες. Ίσως αυτό καθυστερήσει την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα», αναφέρει η ιστοσελίδα και προφανώς ο Αμπντούν θα εξεταστεί πριν ανακοινωθεί η τελική αποστολή για τη Νότια Αφρική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ