2012-12-19 15:02:13
Φωτογραφία για Έντονες μετεγγραφικές διεργασίες
Την απόκτηση ενός δεκαριού και δύο επιθετικών έχει θέσει ως προτεραιότητα η τεχνική ηγεσία της ΕΝΠ, στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά από εισήγηση του Τον Κάανεν, κατατέθηκε πρόταση στον Μίλιαν Μιρντάκοβιτς ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος. Ο Ολλανδός τεχνικός εκτιμά τις αρετές του Σέρβου επιθετικού, με τον οποίο συνεργάστηκαν κατά την κοινή τους θητεία στην ΑΕΚ. Την ίδια ώρα η προσπάθεια επανένταξης του Ράντοβαν Κριβοκάπιτς στο ρόστερ της ομάδας παρουσιάζει δυσκολίες.

Από δοκιμαστικά στην ομάδα του Παραλιμνίου περνά ο 19χρονος Κροάτης Ιβάν Άντολεκ της ΑΕΚ, ενώ ο Γκριλιάνοβιτς πήρε άδεια από τη διοίκηση των «βυσσινί» για να δοκιμαστεί από την Αγία Νάπα.  

Προετοιμασία χωρίς τους τρεις διεθνείς

Παράλληλα με τις μετεγγραφικές διεργασίες, η προσοχή στρέφεται και στον αγώνα της Κυριακής με την πρωτοπόρο Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου». Η προετοιμασία άρχισε χθες, με τον τεχνικό της Ένωσης Τον Κάανεν να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην των νεαρών διεθνών με την Εθνική Ελπίδων Αρτυματά, Ρουσιά και Μουλαζίμη. Οι τρεις νεαροί θα επανέλθουν στις προπονήσεις της Ένωσης την Πέμπτη. Ο Γιοάν Λανγκλέ, που είχε μείνει εκτός αποστολής του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ λόγω ενοχλήσεων, ξεπέρασε το πρόβλημά του και τέθηκε στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού.

www.sigmalive.com 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ