2012-12-19 14:59:04
Φωτογραφία για Τι πρέπει να ξέρετε για τα μολύβια φρυδιών
Για να έχετε όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια, πρέπει να έχετε το κατάλληλο εργαλείο, το μολύβι φρυδιών.

Δείτε παρακάτω τι πρέπει να ξέρετε για να επιλέξετε το σωστό μολύβι φρυδιών και πώς να το χρησιμοποιείτε:

1. Το πιο σημαντικό είναι το σωστό χρώμα. Αν επιλέξετε ένα σκούρο χρώμα τότε θα δώσετε πολύ ένταση στα φρύδια, δεν το θέλετε αυτό. Αντίθετα αν επιλέξετε ένα πολύ ανοιχτό χρώμα τότε θα τα «εξαφανίσετε» ούτε αυτό το θέλετε. Χρειάζεστε ένα χρώμα που να είναι 2 τόνους πιο ανοιχτό από χρώμα των μαλλιών σας. Άσχετα με την διαφορά χρώματος, το μολύβι θα αναμειχθεί με τα φυσικά σας φρύδια και θα εξισορροπηθεί η χρωματική διαφορά.

2. Χρησιμοποιήστε το μολύβι μόνο για να καλύψετε τα κενά και μόνο εκεί που υπάρχουν τρίχες πάντα μέσα στα πλαίσια του φυσικού σας φρυδιού. Μην τραβάτε γραμμές με το μολύβι και μην ζωγραφίζετε ένα ψεύτικο φρύδι, γιατί θα κάνετε τα φρύδια σας άγρια.

3. Απλώστε το μολύβι με απαλές κινήσεις, σαν να σχεδιάζετε μικρές τρίχες και με φορά προς την εξωτερική πλευρά. Μην κάνετε χοντρές τελείες ή χοντρές γραμμές πιέζοντας την μύτη του μολυβιού, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται. Αυτό θα γίνετε πιο εύκολα αν η μύτη του μολυβιού είναι καλά ξυσμένη.

4. Όταν δουλεύετε με το μολύβι φρυδιών, χρησιμοποιήστε το ειδικό βουρτσάκι για να χτενίσετε τις τρίχες προς τα πάνω και να δείτε καλύτερα που υπάρχουν κενά.

http://www.jenny.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επίσκεψη στο Παιδικό Xωριό SOS
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επίσκεψη στο Παιδικό Xωριό SOS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ