2012-12-19 15:01:56
Φωτογραφία για Καλές μεταγραφές και οι δυο...
Ο Γιάννης Τοπαλίδης, ο συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ, μίλησε από τη Γερμανία όπου βρίσκεται  για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τους Λουκά Βύντρα και Νίκο Σπυρόπουλο αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση που πρέπει να γίνει στον «Δικέφαλο». αΑναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, Βύντρα και Σπυρόπουλο: «Πρόκειται για πολύ καλούς παίκτες. Αν θα γίνουν θα είναι πολύ καλές μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ. Είναι και οι δυο καλά παιδιά. Πρέπει να ταιριάξουν στο περιβάλλον για να αποδώσουνε αλλά πρόκειται για πολύ καλές μεταγραφές».

Για τον Λουκάς Βύντρα: «Όσον αφορά τον Βύντρα θεωρώ πως μπορεί να αποδώσει. Είναι πολύ καλός ως δεξιός αμυντικός και ως σέντερ μπακ και αν είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να αποδώσει. Στην Eθνική με τον Ρεχάγκελ λέγαμε πως είναι πρώτης τάξεως παίκτης και πως θα μπορούσε να παίξει και σέντερ μπακ. Είναι παίκτης ψυχολογίας. Αν δεν του αρέσει το περιβάλλον ή ο προπονητής είναι επιρρεπής στα λάθη. Αν όμως αυτά ταιριάξουνε είναι ένας πολύ καλός αμυντικός. Έχει όλα τα προσόντα να αντεπεξέλθει. Είναι γρήγορος και αθλητής και στο 1 με 1 είναι σημαντική η ταχύτητα».


Για τον Νίκο Σπυρόπουλο: «Ο Σπυρόπουλος είναι ένα πολύ καλό αριστερό μπακ. Ένας παίκτης με δυνατή προσωπικότητα που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Σταθερός χαρακτήρας που δεν επηρεάζεται από τη ψυχολογία. Έχει πολύ καλή τεχνική και σαν μπακ πρέπει να βγαίνεις μπροστά, κάτι που έχει ο Σπυρόπουλος. Στα αμυντικά του καθήκοντα πρέπει να γίνει λίγο πιο καλός, να διορθώσει κάποια πράγματα».

Για τη μεταγραφή του Κατσουράνη: «Είναι ένας παίκτης ο οποίος είχε τα φόρτε του πριν μερικά χρόνια. Είναι κάποιας ηλικίας, παίζει ρόλο η εμπειρία αλλά πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη. Είναι καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχω δει τον ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και ορισμένους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές αλλά ορισμένοι δεν είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Να κάνει μεταγραφές για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το έχει καταλάβει ο Ιβάν Σαββίδης και κάνει τις κατάλληλες κινήσεις».

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση: «Έχει ορισμένους πολύ καλούς παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης ή ο Αθανασιάδης. Αυτοί είναι πρώτης κλάσεως παίκτες. Αλλά θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ θα πάρει άνετα τη δεύτερη θέση αλλά για να βγει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ενίσχυση. Όποιο όνομα όμως και να πάρεις φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο αν ήταν σωστή η κίνηση. Ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ