2012-12-19 11:02:03
Φωτογραφία για ΝΤΟΜΠΟΥΝΤ : ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η νίκη επί του Ολυμπιακού στον αγώνα της Τετάρτης για την 6η αγωνιστική του Champions League είναι στόχος και όχι δεδομένο για τον Νίκσα Ντόμπουντ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο "gavros.gr".

Ο αρχηγός της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ τόνισε ότι το ματς θα είναι σκληρό για την ομάδα του, ενώ θυμήθηκε, πρώτα από όλα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Ντουμπρόβνικ, στις 28 Νοεμβρίου.

«Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό για εμάς. Είχαμε πολύ καλή αρχή στο παιχνίδι, αλλά μετά ο Ολυμπιακός πλησίασε, 8-7 και είχε ευκαιρία με επίθεση στον παίκτη παραπάνω για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Μετά, όμως, σκοράραμε δύο γκολ, νικήσαμε με 10-8. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι και εδώ αύριο (την Τετάρτη), όμως έχουμε προετοιμάσει τους εαυτούς μας. Θα δούμε», είπε καταρχήν ο Ντόμπουντ, ο οποίος, έπειτα από ερώτηση, μνημόνευσε και τις αναταραχές που πέρασε η Γιουγκ μετά το χαμένο Κύπελλο από την Πριμόριε Ριέκα.


Ο Ντόμπουντ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είχαν καθήκον να ξεπεράσουν εκείνη την ήττα: «Χάσαμε το Κύπελλο. Είχαμε τόσο πολύ κίνητρο για αυτό το παιχνίδι, και χάσαμε από την Πριμόριε. Όμως είμαστε επαγγελματίες, χρειαζόταν να το ξεπεράσουμε. Να παίξουμε καλά ξανά, να συνεχίσουμε νικώντας στην Ευρωλίγκα, οπότε χρειάζεται να νικήσουμε αύριο (την Τετάρτη). Ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Ο τελικός του Κυπέλλου με την Πριμόριε έγινε πριν από πολύ καιρό, αύριο (την Τετάρτη) είναι ένα νέο παιχνίδι και ελπίζουμε να νικήσουμε».

Τέλος, ο φουνταριστός της Γιουγκ, που χαμογελώντας είπε ότι δεν κουβαλάει μαζί του το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησε στο Λονδίνο με την Κροατία, γέννημα θρέμμα του Ντουμπρόβνικ, ένα παιδί σαρξ εκ σαρκός της ομάδας, θυμήθηκε και τους δύο φοβερούς προημιτελικούς με τον Ολυμπιακό το 2008: «Είχαμε χάσει με 4 γκολ. Ήρθαμε εδώ με 5 γκολ διαφορά υπέρ μας, αλλά μετά το παιχνίδι ξεκίνησε και αρχίσαμε να χάνουμε, με 1, με 2, με 3, με 4 γκολ διαφορά. Μετά είχατε την κόντρα, θυμάμαι, αλλά δεν σκοράρατε, οπότε δεν περάσατε στο Final 4. Αλλά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ έντονη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ