2012-12-19 02:47:04
Φωτογραφία για Πάει και ο Τζιμπούρ Κόπα Άφρικα!
Ο Ολυμπιακός έλαβε την κλήση και του Ραφίκ Τζιμπούρ για την προεπιλογή της Αλγερίας για το Κόπα Αφρικα πέρα από αυτή του Τζαμέλ Αμπντούν. "Πονοκέφαλος" για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ που θα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα δύο βασικά στελέχη της ομάδας αν επιλεχθούν για το τουρνουά.

Στην προεπιλογή της Αλγερίας για το Κόπα Άφρικα δεν θα βρεθεί τελικά μόνο ο Τζαμέλ Αμπντούν αλλά και ο Ραφίκ Τζιμπούρ καθώς έφτασε η κλήση του από τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς- μέσω της ΕΠΟ- στον Ολυμπιακό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα στερηθεί τους δύο Αλγερινούς ποδοσφαιριστές για χρονικό διάστημα που θα ξεπεράσει τον ένα μήνα, σε περίπτωση που είναι στην τελική αποστολή.

Όσοι κλήθηκαν στην Εθνική Αλγερίας θα ξεκινήσουν προετοιμασία στις 2/1, ενώ η διοργάνωση ξεκινάει στις 19/1 και να ολοκληρώνεται στις 10/2. Οι "πράσινοι" βρίσκονται στο 4ο γκρουπ μαζί με την Τυνησία, το Τόγκο και την Ακτή Ελεφαντοστού.


Η αποστολή της Αλγερίας θα πετάξει στις 3/1 για τη Νότιο Αφρική, όπου εκτός από προπονήσεις θα δώσει και 2 φιλικά παιχνίδια προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει του πρώτου παιχνιδιού στο Κόπα Άφρικα με αντίπαλο την Τυνησία στις 22/1 στο Ρέστενμπουργκ.

Σχετικά με τον Αμπντούν, που είναι τραυματίας, τα αλγερινά ΜΜΕ εκτιμούν ότι θα είναι διαθέσιμος πριν το ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Απόντες σίγουρα τον Γενάρη αν επιλεχθούν

Όπως αναφέραμε, η προετοιμασία ξεκινάει στις 2/1 ενώ το τελευταίο ματς της Αλγερίας για τον όμιλό της είναι στις 30/1. Συνεπώς οι δύο παίκτες αν επιλεχθούν για το τουρνουά από τον Χαλίλχοτζιτς θα χάσουν σίγουρα τα ματς με Βέροια, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό και λογικά με τον Ατρόμητο (2/2).

Από εκεί και πέρα αν η Αλγερία προχωρήσει, θα χάσουν και το ματς με τον Αστέρα (9/2). Ενώ ο Ζαρντίμ ούτε που θέλει να σκέφτεται να φτάσουν στον τελικό καθώς στις 14/2 του θέλει έτοιμους και ξεκούραστους για το πρώτο ματς του Europa League.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεδομένο το ξήλωμα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεδομένο το "ξήλωμα"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ