2012-12-19 02:43:08
Φωτογραφία για Πάτρα-Σοκ: Περισσότερες από 4 ώρες βρισκόταν κρεμασμένος ο 20χρονος στην ταράτσα του σπιτιού του
Το σπίτι όπου κρεμάστηκε ο νεαρός

Σοκαρισμένη είναι η συνοικία της Αρόης στην Πάτρα από την είδηση του απαγχονισμού 20χρονου σήμερα το πρωί στην οδό Παυλοπούλου. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος έμενε σε μονοκατοικία στην αρχή της οδού Παυλοπούλου, μεταξύ Αρόης και πλατείας Ταμπαχάνων (Εβραιομνήματα). Το άψυχο κορμί του εντόπισαν γείτονες γύρω στις 11 το πρωί και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Επί περίπου 4-5 ώρες φαίνεται πως ήταν κρεμασμένος στην ταράτσα του σπιτιού του στην Αρόη μέχρι να τον εντοπίσουν, ο 20χρονος νεαρός ΡΟΜΑ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις συγγενών του στο thebest, ο νεαρός θα πρέπει να προέβη στο απονενοημένο διάβημα τα ξημερώματα της Τρίτης, περίπου στις 5 με 6 το πρωί. Περίοικοι τον εντόπισαν περίπου στις 10:15 και ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία η οποία από την πρώτη έρευνα απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής.


Ο νεαρός ΡΟΜΑ αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα που τον είχαν επηρεάσει έντονα, προκαλώντας τους ψυχολογικές μεταπτώσεις. Μάλιστα είχε φύγει από το σπίτι του και έμενε με έναν θείο του στα Ζαρουχλέικα.

12:17 Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 20χρονος, σήμερα το πρωί στη περιοχή της Αρόης στην οδό Παυλοπούλου 5.

Σύμφωνα με την Πελοπόννησο, ο νεαρός άνδρας κρεμάστηκε με καλώδιο κεραίας τηλεόρασης από κλειματαριά στην ταράτσα του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τσιγγάνος και ήταν γνωστός με το παρατσούκλι ο Νίκος ο "Μιγάς".

Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ